Tribute To "aku benci abby"

15.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

Sampai tengah mala den tunggu.. tak kunjung tibo pun si penyerang hendap tu.. agaknya jari dah kudung tu kot akibat terkena sumpahan2 abby fc (Bila lak den tubuh fanclub ni??)

Kalau rasa tak cukup puaka jari tangan.. ko menaip la ngan jari kaki skali baru la bertambah puaka cercaan ko tu!!

Aku kalau nak mencerca memang akan kuar jari jemari extra... korang campur jari kaki ngan tangan baru 20, aku kalau asapkan jari2 aku atas kebot ni maunya 30 jari ada...
So, pada adik lepasan tadika kemas semalam tu.. semua ahli fanclub akan dah siap bentangkan karpet merah di iringi kompang dan bunga manggar lagi... Jemput la mencerca lagi!!

Tu dia kau!!! abang2 baju ijau dah ready.. ko masuk je blog aku dengar la paluan puaka kompang abby fanclub

Apapun dik sila lampirkan bersama bukti sebelum kau berani2 nak cerca orang. Ko pk ko naz ahmad suka2 hati nak terjah orang??? Kalau naz ahmad abg rambut ketak mesti kau minah jari petak sebab cara ko menaip cam orang tak skolah jer...
Apapun dik.. akak amat menghargai lawatan sambil belajar mencerca tu ke blog akak ni.. so dengan ini akan nak bagi kau sedikit cenderahati la tanda penghargaan atas keji kejian itu. Terima lah hadiah dari akak dan teman2 sepercercaan...










Jeng.. Jeng.. Jeng...











Dengan Ini akak terpaksa mencemar dulu dengan mengizinkan kau mencium tapak kaki aku sementara aku cuba memberi otograf kat muka kau dengan tapak kaki aku ni sebagai tanda kenang kenangan kau di masa akan datang

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

ANTARA GURAU & SINDIR

14.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

Bergantung pada niat yang orang lain tak boleh tahu apa isi hatinya. Aku memang suka bergurau yang orang labelkan gurau kasar.atitute aku memang dari dulu camtu.. Tapi aku boleh rasa & tahu antara gurau & sindir ok!! takyah labelkan aku dengan label sensitif kalau "kau" berniat menyindir.. Takyah hipokrit cakap 'Kau" sedang bergurau untuk cover niat "kau" yang memang tak puas hati dengan aku!!! Aku bercakap tentang salah satu server & channel kat mirc. Takde kena mengena ngan entry kat bawah tu tau!!
Aku join korang sebab bf aku.. dulu aku dah tak join sebab aku selesa di ruang yang aku rasa bebas untuk bergurau..
Aku tak cakap semua di situ seperti"seseorang itu". Aku sedang point "kau" bukan orang lain!

Apa pandang kiri kanan??!! Aku cakap pasal Kau la!!

Aku bukan jenis melabelkan orang itu sebagai "otai" or "orang baru". So, aku tak kisah "kau" baru join ke "kau" dah lama join ker... Tapi aku tahu "kau" memang di utamakan kat situ maybe sebab jasa - jasa "kau" kat situ. Bagi aku semua orang berjasa bila enter kat dalam server tu.
Sejak 1st time aku gurau dengan "kau" dan "kau" amik hati.. sampai sekarang aku tak pernah lagi rasa nak gurau dengan "kau".Aku tak cuit or usik2 lansung pasal "kau" sebab aku tau "kau" jenis macam mana. Tapi yang aku pelik "kau" sentiasa tak puas hati & sindir aku bila aku bergurau dengan orang lain.
Apa masalah "kau" aku tak tahu & aku tak hingin nak amik tahu.Sebab aku tak rasa "kau" ada kepentingan pun kat aku. So, Kalau aku bergurau dengan orang lain "kau" tak payah la terasa.Tak payah la nak jadi peguam bela konon backup kawan2 "kau" sebab aku takde niat pun nak mengutuk atau mengata diorang.Aku sekadar bergurau.
So, "kau" yang baik itu... tak payah la terlalu baik jari menaip sindiran kat aku sebab akan buat aku jadi hilang mood.
Takpelah lepas ni "kau" tak payah sakit mata lagi tengok jari2 aku menaip kat server & channel tu.So, berbahagialah "kau".

Aku memang "JARI PUAKA" so hanya layak menaip kat tempat berpuaka jer.. tak leh join "Kau" yang manja2 gitu...

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

DISERANG HENDAP!!

13.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

akubenci abby: abby poyo!
akubenci abby: x sedo diri
akubenci abby: x sedo diri
akubenci abby: wakakaka
akubenci abby: bajet cun je
akubenci abby: ske amek laki org
akubenci abby: bongok je
akubenci abby: wakakakaka
akubenci abby: kpd abby, sedar2 diri k. pesan kat dhia skali, dgn aderila skali.
akubenci abby: wakakakakaka

bukan rekaan tau!! Korang usya cbox aku kat atas tu... tu la ayat2 orang penakut yang berani mencerca sambil menyorokkan identiti sebenar!! Apa kelas dik...
Tapi bagi abby la kan.. "Inilah harga yang perlu di bayar oleh insan glemer, popular,cute dan juga di minati ramai.. (uwakakakakakakakakaka.. hambik kau!!)
Laki?? Laki sapa yang aku hambik ni??? Laki kau ke dik?? Bermakna kau tak pandai jaga laki & muka ko memang bangsat gila la sampai laki kau gila kan kitorang (aku, dhia & aderilla).

Walaupun kitorang di iktiraf sebagai "Ratu" tapi kitorang akui tak mampu lawan kecomelan kau sehingga laki ko pun rasa tak padan sebab kau terlampau comel macammmm...
Loading...
|
|
Loading...
|
|
Loading...
|
|
Loading..

|
|
|
|

Tabik spring la la.. di akui ko memang comel!!!!

Setau aku boipren aku bujang trang tang tang!! bila lak dia berbinikan pompuan gila ni?? En.Alias Abidin.. Pompuan gila yang hamun saya kat cbox tu bini awak ker??? (Soklan untuk boipren aku).

Adakah Boipren ku ber taste kan pompuan gila??? Mungkin tidak...

Apapun terima kasih la dik.. Buat akak terbahak bahak gelak.Bagus la kau dik.. aku letih2 balik keja baca ko nyer makian tu boleh hilang semua letih buat aku ber mood nak update blog ni.
Pada teman - tempn yang yang di sebut pompuan gila itu.. Ayuhlah kawan2 kita mendabik dada berbangga dengan statement beliau.Tu tandanya kita dah glemer... kekekekekekekekekek..
Sebagai pesanan penaja pada minah sasau tu... "Dik kau period ker nak serang2 blog akak ni?? setau akak ko dah monopos camna lak leh period semula ni???"

Maaf la nek.. cucu panggil 'Dik' je kat nek walau nek dah monopos

apapun tengkiu la sudi melawat blog akak yang gempak ni... lawatan sambil maki ko tu akan akhiri dengan ucapan terima kasih!! free2 jenguk la lagi sambil maki makian.. akak suka dik!!

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

AKU BENCI KALAU..

11.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

Sebelum memulakan hujah aku dah sediakan askar askar untuk buat kawalan.. Mana tau kot2 pihak musuh buat serangan hendap kat blog aku lak. Ada berani korang ngan askar2 lego aku???

Memang aku tak tahu sangat masalah dakmuo dan mereka2 yang cuba menjatuhkan & memburukkan dia. tapi memang aku tak respek mereka2 yang buat blog semata mata nak burukkan dakmuo dan frenzy. Aku tak kata dakmuo tu betul & korang salah tapi ada ke dakmuo buat blog untuk memboikot korang??? Orang2 jenis camtu memang dah terang2 tunjuk perangai buruk dia so korang rasa dorang betul ke??? Arip30 yang dulu bersama sama kami di frenzy.. Kau nak quit it's ok!! tak kuasa aku nak pujuk kau tapi jari kau kalau nak menaip tu berhati2.Mungkin aku takde bukti nak tuduh Arip tapi korang sendiri pk la.. Arip quit dan frenzy & selepas tu timbul macam2 kontroversi.Disini akak kau nak mencerca hebat ARip30!!!

Tu dia kak abby kau dah naik hantu.. tak dapat lempang kepala dorang.. lempang benda alah ni pun jadi la..

Bawak diri & jari anda jauh dari frenzy secara damai & jangan laga - laga kan orang sampai tercetus kontroversi Ok!! Hak anda untuk menaip kat mana2 pun.Hak anda untuk ber dj kat mana2 pun. Tapi jangan la cetuskan kontroversi sehingga menyebabkan pergaduhan camni. Arip... berhenti bercakap sal frenzy.Bukan pujian yang warga frenzy harapkan tapi tak juga penghinaan kami minta dari Arip. Kenapa aku terasa..?? Aku juga sebahagian dari keluarga frenzy.Kalau korang boleh cerca frenzy dan dakmuo kat blog tak salah aku lak cerca korang kat blog aku. Suka hati jari aku la nak taip apapun!! Boleh gitu..


Jari jari aku pun dah berhantu...


Apapun Marah2 aku.. aku masih ada kewarasan & pertimbangan. Mungkin dakmuo juga ada salah.. tak di nafikan tapi fikir2 lah korang dia tak buat blog or apa2 site untuk menjatuhkan sesapa.Paling2 pun dia bercerita personaly.. itu normal!! bersaing la cara sihat.. tak perlu menggunakan taktik hancing camtu.Itu membuatkan anda nampak lebih jahat dari orang jahat.. so, renung renungkan lah.. selamat beramal.. Op's tak sesuai lak ayat penutup tapi belasah je la.. janji nampak baik!! (uwaakakakakakakakaka)

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Abby The Lekat Lekit Quit dari frenzy

10.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

Hot & spicy!! Panas!!Hangat hangit hangus... Wah... apa benda tu??? Kekekekeekekeke.. Gosip terbaru yang abby dengar semalam.Bila masa lak aku hantar resign letter kat dakmuo cakap quit dari frenzy.

Dakmuo : Pengumuman!! Ini bukan surat resign abby k.. tapi.. surat pajak gadai dakmuo.. (kekekekekeke)

Alahai... aku bz keja la sekarang. Ofis hour 9.00am - 6.30pm. Balik umah dah letih.. sebab tu jarang nak dj.Bukan quit la.. Banyak lagi kontroversi yang aku dengar tapi atas nasihat pihak pengurusan aku tak di benarkan bercakap dengan para wartawan (Uwakakakakakaka) sehingga kes ini selesai.

Sorry Uolls.. No komen atas kontroversi yang melanda!! I takut kena saman kalau salah statement nanti

Duhai adik - adik akak di luar sana yang sedang bergaduh berebut gelaran mic sapa paling busuk (uwakakakakakakakaka).. udah2 la tu yer.. Radio online ni takde apa2 korang nak gaduhkan.Takyah la memburukkan sesama sendiri.. Bukan dapat gaji pun!! Orang yang berjaya orang yang bekerja keras & usaha bukan orang yang cuba memijak orang lain untuk menggapai bintang. Ingat yer adik2 pesan wonderpets.. "Apa yang penting.. 'KERJASAMA'."


Wonderpets2.. kami datang membantu adik2 yang dalam pergaduhan.. kami tak pandai dj.. kami tak popular tapi dengan bekerjasama semua jadi mudah.. Wuuuuuuu... Weeee...................

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

7.5.09 Suria Lekatlekit 0 Comments

Haluuuuuuuuuuuuuuuuuu... Wooo... Assalamualaikum!!! Awat sengih2 ni?? Sengih ke?? Lama tol tak update blog ni.Almaklum la sekarang i kan dah bekerjaya.. kerjaya sgt la.Minggu pertama keja memang la rasa azab skit.Macam dok tunggu aku je keja2 kat opis tu.. Bertimbun dah mengalahkan gunung kinabalu.Korang bayangkan la.. aku masuk kol 9 tu terus dating depan pc.. kalau tak breakfast kat umah tu kadang lupa dah bau nasik lemak kalau kat opis.Apapun sebagai pekerja contoh 2009 ni haruslah aku bagai orang sasau update tu ini.. sisa2 yang di tinggalkan oleh staff yang dah kena terminate.Memang bijak bos aku tu terminate dia.mesti bos aku kanak2 dumex gak.. sebab dia sebijak aku.
Kalau korang tengok dia wat keja pun mesti korang chikungunya 2 minggu gak.. mana tidaknya.. caca merba.. ada skit al gogo.. kadang - kadang gak ala2 underground keja dia. Kalau orang pregnan mau gugur tengok dia buat keja.Aku rasa lalang kat tepi paya tu lagi kemas dari keja dia.. serabut macam sampah masyarakat jer aku tengok. Apa lagi senteng lengan baju (ye ke??) pastu letup2 jari jab.. lari gedik2 setempat.. aku mulakan operasi membelasah segala data2 dalam pc tu...
akibat terlalu banyak keja aku buat terus la sasau beberapa hari ni.. buktinya... jom tengok

dan akhirnya aku kembali pulih setelah di jampi serapah serapuh seraput oleh bomoh degawanita....



0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!