BONTOT MENGELEBEH

1/02/2011 05:47:00 PM Suria Lekatlekit 18 Comments

Makin tercemar la keywords blog aku lepas ni kan?? bertambah2 la jumlah keywords bontot kat blog lekit.. kekekekekeke. Apa kisahnya bontot mengelebeh ni?? Bontot sapa yang lekit maksudkan tu.. Tu dia.. semua pakat dok usya bontot memasing lak nak check tegang ke mengelebeh. Stop! Dengar dulu kisah lekit ni.

Alkisahnya semalam sempat la merayap kat Uptown Danau kota. Cuci mata jer.. takde cuci dompet pun. Jenjalan tengok manusia yang amik kesempatan time bercuti untuk menyerbu pasar tengah malam tu. Bila bersesak ni so pergerakkan kita jadi perlahan la. Yelah.. jalan sempit orang lak ramai. Nak laju2 lari macam watson nyambek memang tak boleh la time tu. Bila dah pergerakkan slow motion jadi mata pun agak lama la melihat benda2 kat depan tepi tengah kan?? Masa tgh berhimpit2 tu tetiba satu suara bisik kat telinga.. Syg tgk bontot dia. Rasa nak muntah!" (Bisikan itu adalah bisikan suami ku) Aku pun secara automatik terpana la akak yang bertubuh rendang kat depan aku tu sambil dapat agak mata hubby aku tengok apa. ISkk.. nakal betul laki den.

Ni kes pakai lagging la.. Pastu T-shirt lak singkat atas bontot. Nak - nak lagi badan ala2 pohon renek yang rendang kan?? Tengok hubby akak tu sedang menyorong seorang baby.. Dapat la ku teka akak ni baru 3 4 bulan lahirkan baby tu. Yelah cutting orang baru lepas bersalin takde la cantik mana kan even sebelum ada anak dia ala2 nasha aziz sekalipun. Usya la bontot akak tu.. Memang la agak mengelebeh.. Bukan skit ketara sangat sampai nampak jatuh bontot dia ke peha. Bila dia pakai legging camtu maka ketulan2 di bontot itu melekat lekit la hingga menampakkan susuk bontotnya yang sebenar. Bukan la nak mengeji bagai.. Tapi kalau ye pun nak pakai legging, sila la pakai baju yang menutupi bontot kalau keindahanya tidak seindah bayangan, kan?? Bila lelaki tengok macam tu.. Malu lak rasa hati aku ni even bukan bontot aku & yang tegur tu laki aku sendiri.

Mungkin tahap keyakinan diri memang high level then dia tak rasa itu satu permandangan yang buruk pada tubuh dia kot. Ni mesti kes banyak tengok video miming ni. Op's.. kekekekekeke. Apapun bukan la nak mengutuk tapi sekadar ingat mengingati diri sendiri & semua semoga jadi pengajaran.Moral of the story kalau anda penggemar legging/lagging (tak tau mana satu betul ejaannya) sila pastikan ketulan bontot tersembunyi yer. Jangan jadi macam kes akak yang mandi kat sunway lagoon bertudung, berlegging & bernampakkan satu entiti kat bontot. (Nak tengok sila clik sini : Pakaian Renang separuh Muslimah)

18 comments:

  1. kekeke..die rasa cutting die HOT kot..

    p/s:: gile kan pompuan tu??nampak spender itam..hahah..dah lama dah tengok gmbr tu..

    ReplyDelete
  2. hahaha..kelakar..bontot menggelebeh

    ReplyDelete
  3. hahaha tunang sy pon suka tegur pompuan yg cemtu..low taste of fashion?oppss~ =P

    tp klu dia da kawen sbnrnye tanggungjawab hubby dia jugak utk tegur cara pemakaian dia..tu lah kn, pandangan manusia ni x sama..mungkin jugak dia rasa HOT bila pakai mcm tu..ngehh~ >_<

    ReplyDelete
  4. huhu... confidence level out of limit dah tu.. patut2 hubby akak tu tegur la kan... haish... macam2...

    ReplyDelete
  5. haha. betul2. nk pakai legging. tpi bju singkat. pehh..sakit mata wwooo.

    ReplyDelete
  6. biar la dia... dia rase dia chantek kot, miahahahaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. mmg keyakinan yg terlebihh sudah tuh..hehe:D

    btw,sy dtg dr blog abg ben:)

    ReplyDelete
  8. saye rase risau tgk pmpuan pakai lagging tu...kalau la terlanggar benda2 tajam..kan dah terkoyak...sia2 je...

    *pendapat saye je...

    ReplyDelete
  9. haha ;p nasib baik sy tak suke legging ;P

    ReplyDelete
  10. eeee...malunya....
    tu la kan patutnya laki dia patut tegur dia bukan laki org lain yg tegur....adussss...mcm2 la kan...

    ReplyDelete
  11. siyes kalo aku jumpe pompuan camtu memang laju jer mulut aku perli die..

    ReplyDelete
  12. Saya pun peminat legging cik/puan lekat lekit..saja nak pakai sbb kan mcm trend skang neh..sy pun dah beranak 2..tp bila pakai legging sy pastikan dipakai dgn baju besar yg dh dekat nk smpi lutut..dan sy x segan pakai legging sbb sy kurus kering mcm liyana jasmay gitu..kikiki..

    ReplyDelete
  13. isy isy isy... dasat2 orang skang ni dresing kan...

    ReplyDelete
  14. malu kekadang bila keluar bawak anak2, kena pulak takkan kita nak jalan tutup mata dorang kan...hurmmm

    aMUSH

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com