Limousin Ala - Ala Kelab Malam Bergerak

15.1.11 Suria Lekatlekit 0 Comments

Wah.. camni kat mana - man pun boleh buat party. Gila beb! Limousin paling mewah & berat


Limousin itu boleh membawa 40 orang dan turut mempunyai ruang untuk aktiviti tarian tiang dan seberat 22.7 tan selain 22 buah tayar.
Ia sepanjang 21.3 meter, dilengkapi tiga ruang rehat, sebuah bar dan lima set televisyen, sistem bunyi dan penerima kabel satelit.
Kenderaan ini merupakan limousin paling mewah dan unik di dunia dengan ruang keseluruhan seluas 42.7 meter persegi.

Yang paling tak tahan minyak dia. Untuk tank penuh RM2,178. Dah tu kalau nak beli memang la tak mampu.. Nak sewa pun kena fikir 10 juta kali dulu sebab harga sewa sejam RM3,146. Tapi kalau Jejai nak private parti dengan Fasha Sandha mampu la kot. Almaklumla Boipren Fasha tu kan kaya raya gitu.

Rujukan (Kosmo) :  Limousin paling berat di dunia

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!