BILA OTAK BEKU.. HATI MULA CAIR

24.2.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Sob.. sob.. Otak den harini membeku je. Nak update entri pun tak tau nak tulis apa. Tadi tergoda juga dengan segmen BA, Tuan Derector tu.. dah masukkan watak semua tapi tak tau nak buat cerita apa. Save dalam draff dulu ingat petang2 skit idea datang tapi sampai sekarang takde.

Hati ini mula la menjadi cair.. kesedihan. Kenapa hari ni blur sangat. Tapi... Itulah manusia. ada hari jatuh & bangun. Ada hari penuh dengan idea.. ada hari yang macam lemau. Taknak push otak ni lebih - lebih. Kang dari suka - suka jadi duka lak. Kalau takde idea takpe la.. Rehat dulu. Maybe bukan rezeki nak join segmen BA tu.

Baca paper hari ni pun takde apa artikel yang menarik minat nak kupas kupis. Sebab tu diamkan saja jari ni sepanjang hari. Maybe malam kot - kot ada something nak share. So ini cuma entri takde pengisian. Maaf ler kalau membosankan.

2 comments:

  1. samalah kita ni lekit..hr ni bee dilanda kan mood yg slow montion !malas

    ReplyDelete
  2. Lekit,,same lah..
    xde idea nk tulis citer pe...

    emm,anyway..lekit cygg kena tag :)

    http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com