BILA OTAK BEKU.. HATI MULA CAIR

24.2.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Sob.. sob.. Otak den harini membeku je. Nak update entri pun tak tau nak tulis apa. Tadi tergoda juga dengan segmen BA, Tuan Derector tu.. dah masukkan watak semua tapi tak tau nak buat cerita apa. Save dalam draff dulu ingat petang2 skit idea datang tapi sampai sekarang takde.

Hati ini mula la menjadi cair.. kesedihan. Kenapa hari ni blur sangat. Tapi... Itulah manusia. ada hari jatuh & bangun. Ada hari penuh dengan idea.. ada hari yang macam lemau. Taknak push otak ni lebih - lebih. Kang dari suka - suka jadi duka lak. Kalau takde idea takpe la.. Rehat dulu. Maybe bukan rezeki nak join segmen BA tu.

Baca paper hari ni pun takde apa artikel yang menarik minat nak kupas kupis. Sebab tu diamkan saja jari ni sepanjang hari. Maybe malam kot - kot ada something nak share. So ini cuma entri takde pengisian. Maaf ler kalau membosankan.

2 comments:

  1. samalah kita ni lekit..hr ni bee dilanda kan mood yg slow montion !malas

    ReplyDelete
  2. Lekit,,same lah..
    xde idea nk tulis citer pe...

    emm,anyway..lekit cygg kena tag :)

    http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!