HANTU RAYA MINTA BUKAKAN ACCOUNT MYSPACE

6.2.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ni kisah semalam.. Bila hantu raya minta bukakan account myspace untuk dia terkedu juga Lekit. Bila offer Facebook taknak lak dia.. tetap nak myspace gitu. Betul ke ni Lekit?? Betul.. Alkisahnya

Hantu raya ni tiba - tiba menjelma dengan rupa makcik aku. Aikk.. selalunya hantu raya akan menyerupai tuan dia, sejak bila makcik bela hantu raya ni?? Selama ni tengok makcik ok jer.. Rajin solat, rajin baca Al-Quran. Takde lak dia buat benda - benda pelik macam orang lain yang berdampingan dengan makhluk2 camtu. Mula - mula ingat makcik datang rumah... So, tak kisah la. Tiba - tiba makcik datang lagi.. sedangkan makcik masih ada lepak - lepak dalam rumah. Rupanya yang datang tadi bukan makcik.. Yang datang kali kedua baru makcik.

Apa lagi kelam kabut la jadinya. Mula la cari jalan nak halau Hantu raya tu.. Baca yassin, segala macam jenis ayat dah baca tapi hantu raya ni still degil tak nak pergi. Last hantu raya ni bagitau juga dia nak satu acount myspace baru dia akan pergi. Semua rasa nak gelak.. Yelah.. hantu raya pun nak ada myspace. Sebab myspace dah tak popular sekarang offer la Facebook.. dia taknak. Nak Myspace juga. Belum sempat nak buat account myspace untuk dia tiba - tiba hilang....

Terdengar suara en hubby minta tolong ironkan baju. Wah.. mimpi rupanya. Patut pelik je permintaan hantu raya tu nak myspace. Kekekekekekekeke.. Kalau betul la hantu raya pun ada myspace, rasanya dia online kat mana?? kekekekekekeke

5 comments:

  1. ha3~ mimi xbleh bla.. dasyat betol la mimpi lekit.. adess.. sakit perut gelak.. ^_^

    ReplyDelete
  2. salam...haha.mcm2 ek mmpi skrg
    moden btul..hehe
    cik lekat lekit,sya tag cik utk GA pembaca wacana

    http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-contest-from-pembawa.html

    ReplyDelete
  3. heheheee.... nk gelak lagi.. heheeeeee

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    glamer plak mimpi hantu raya erkk!!
    hantu raya mnta myspace, advance gitu.. ^___^


    http://karyakuideaku.blogspot.com/2011/02/penakut.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!