AIS KRIM SUSU BADAN BABY GAGA

7.3.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Ais krim yang di beri nama Baby Gaga dengan menggunakan imej seksi Lady Gaga oleh pelayan di restoran tersebut mendapat sambutan hangat bila mula di pasarkan. Ais krim yang berharga RM69 tu dihasilkan menggunakan susu diperah daripada 15 wanita yang menyahut tawaran The Icecreamists Limited dalam iklan.

Di sebabkan tu Lady Gaga mengancam mengemukakan saman terhadap pengeluar ais krim diperbuat daripada susu badan, Baby Gaga. restoran The Icecreamists Limited yang beroperasi di London, Britain, diberi tempoh sehingga 12 tengah malam Khamis ini untuk pengeluar produk itu menukar jenamanya jika enggan disaman.Menurut peguam Lady Gaga, restoran di Covent Garden itu juga dikehendaki ‘berhenti mengaitkan’ apa saja produk mereka dengan penyanyi terbabit. Dalam dokumen berkenaan, The Icecreamists Limited didakwa mengambil kesempatan dan meniru identiti Lady Gaga (gambar) secara amat provokatif dan - bagi kebanyakan orang - menjijikkan.


Macam - macam produk pelik di hasilkan manusia yang terlebih kreatif ni kan?? Kalau dulu susu ibu ni di manafaatkan untuk bayi - bayi yang masih kecil jer.. Sekarang ni tak lagi. Ia boleh di nikmati oleh pelbagai lapisan masyarakat bila susu badan di jadikan ais krim macam tu. Agaknya lepas ni semua baby yang lahir terpaksa la minum susu lembu sebabnya susu ibu dah ada value di pasaran, Kan??

Rujukan (harian metro) : Kecoh susu Baby Gaga


Untuk bershpoping cenderrahati cantik & murah& menjana pendapatan secara online sila clik banner di atas

15 comments:

  1. LLG...
    adeh kelakar pun ada. orang putih memang suka benda pelik2...

    ReplyDelete
  2. aduh jugak ke yang minum ais krim susu ibu nie...hehehhe

    ReplyDelete
  3. HAHA
    target market la pulak.
    gaga..femez...
    patotnye gaga pun support..
    masok duit poket lg..

    ReplyDelete
  4. erk...minum direct nk la gak..=)

    ReplyDelete
  5. lps tu ramai la yg ada ibu susu..isk isk =_=

    ReplyDelete
  6. heh..kelakar la..tu imej seksi ke?err..sori.tak seksi pun.

    ReplyDelete
  7. tak seksi sebab seksa..ntah ape2..kesian baby2

    ReplyDelete
  8. apa yang kecoh, bukan pakai susu badan dia pun

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!