AKU DAPAT ANUGERAH PILIHAN JURI

5.3.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Walaupun lewat sikit online & buka blog.. Tapi tetap di remind kat blog contest tentang kemenangan Sang Lekit untuk GA Mak Dara. Memang aku tak sangka pun akan terpilih untuk terima hadiah dari GA ni sebab tengok saingan pun sengit bengit belaka, kan??

Walau tak dapat 1st prize tapi tetap terpilih untuk Top 20 di antara 126 penyertaan kemudian top 10 antara Top 20 tu dan.. Berjaya meragut dengan rakusnya anugerah pilihan Juri walau takde rezeki nak dapat 1st prize, 2nd prize or 3rd prize pun. Ok la tu.. dari 126 penyertaan jadi 4 orang yang bertuah. Apapun thanks yer Mak Dara a.k.a Kak Ida anjurkan GA ni.

4 comments:

  1. tahniah!!!!

    anugerah khas juri kot!!!

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh..tahniah cik lekit..i'm happy 4u

    ReplyDelete
  3. pewitttttt.. hehehe suria nnt emailkan hp number suria pd kak ida ek kat pm fb pun ok .. congrats sis

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com