AKU DAPAT ANUGERAH PILIHAN JURI

5.3.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Walaupun lewat sikit online & buka blog.. Tapi tetap di remind kat blog contest tentang kemenangan Sang Lekit untuk GA Mak Dara. Memang aku tak sangka pun akan terpilih untuk terima hadiah dari GA ni sebab tengok saingan pun sengit bengit belaka, kan??

Walau tak dapat 1st prize tapi tetap terpilih untuk Top 20 di antara 126 penyertaan kemudian top 10 antara Top 20 tu dan.. Berjaya meragut dengan rakusnya anugerah pilihan Juri walau takde rezeki nak dapat 1st prize, 2nd prize or 3rd prize pun. Ok la tu.. dari 126 penyertaan jadi 4 orang yang bertuah. Apapun thanks yer Mak Dara a.k.a Kak Ida anjurkan GA ni.

4 comments:

  1. tahniah!!!!

    anugerah khas juri kot!!!

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh..tahniah cik lekit..i'm happy 4u

    ReplyDelete
  3. pewitttttt.. hehehe suria nnt emailkan hp number suria pd kak ida ek kat pm fb pun ok .. congrats sis

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!