AKU SUKA MENCURI DAN SEDEKAHKAN HASIL CURIAN TU

11.3.11 Suria Lekatlekit 9 Comments

Bukan Sang Lekit tak tahu hukum mencuri ni tapi nak buat macam mana dah tabiat.. Dan Lekit memang suka sedekahkan hasil curian tu pada orang lain. Yelah.. bila kita dah kenyang, tak salah bagi orang lain pula rasa nikmatnya, kan?? Tapi boleh ker sedekahkan hasil curian tu?? Apa pulak tak boleh.. Dalam kes Sang Lekit ni tak berdosa ok.. Mencuri tak berdosa??

Alahai.. tak habis2 dengan gimiknya, kan?? Apa kes sebenarnya ni Sang Lekit Ooi?? Korang pun tau Lekit ni umpama ibu ayam.. telur sebiji riuh sekampung. Apa jer Lekit buat kat blog ni semua nak share. Takde nak simpan or makan sorang - sorang. Lekit memang jarang meminta atau bertanya rahsia kejayaan blogger lain tapi Lekit selalu mengintai, tak dalam entri.. Kat widget2 dorang. Apa dorang pacak.. Macam Blogger club ke hapa ker yang membantu untuk memperkenalkan blog kepada orang lain. Lekit akan cuba dulu.. Tengok Feedback dia macam mana.. Kalau bagus, selalunya Lekit share.

Bukan sekadar traffic semata - mata tapi entahlah.. Macam satu kepuasan bila dapat share kejayaan kecil ni dengan orang lain. Tak di nafikan entri - entri yang memberi tutorial untuk tingkatkan traffic di blog memang mendapat views yang banyak. Tapi rasa lagi best bila apa kejayaan even sebesar zarah sekalipun di nikmati bersama - sama kawan - kawan yang menyokong blog melekit ni. Sang Lekit bukan lagi dalam kategori blogger popular.. takat Uv 200++ satu hari tu sapapun boleh dapat.. Malah ada yang comment kat post entri yang lekit share cara nak banyakkan pelawat kat blog tu.. kata2 nya macam menyindir tapi tak kisah.. Sang Lekit bukan hati tisu sangat. Yolah.. 2000++ untuk 10 hari pelawat.. bukan 2000++ untuk satu hari.. Tu pun nak canang. Bukan nak canang tapi nak share dengan orang yang memerlukan. Yang tak perlukan.. Tu senyapkan jari dah ler. Tau blog kamu hebat.. Tapi semua orang bermula dari Zero to Hero. Tak tau lak kot2 sipolan tu bermula dari Hero... Tak lama Zero la tu. Op's gurau je.

Apapun.. semua orang bermula dari bawah.. Tujuan Lekit buat entri macam tu bukan nak menunjuk - nunjuk jumlah pelawat yang datang ke blog melekit ni.. Lagipun takde apa yang nak di banggakan lagi kat blog Melekit ni. Masih melukut di tepian longkang. Tapi Lekit tau ramai antara kawan2 Sang Lekit kat sini pun masih tercari - cari semua tu. Sebab tu la Lekit share.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

9 comments:

  1. jadi... ape yang ko curi ni nyaaahhh??? ko curi legging Harimau bintang mak ke nyahh??? patut la mak tengok dah hilang dah... tak kose mak nyahhhh

    ReplyDelete
  2. a'ah..elokla share..terutaman utk org yg blog picisan cam hamba nih..UV satu hari tah berapa jer..sob!sob!

    ReplyDelete
  3. setuju...bukan nak membangga..tapi berkongsi cara kejayaan....

    ReplyDelete
  4. tak pelah.. apa yang baik harus dikongsi kan

    ReplyDelete
  5. TK x leh nk kongsi pe2..
    yg dtg blog TK x smpai 3 angka pun shari..
    hehe..
    hebat la sang lekit ni..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!