AKU TERPAKSA CURANG, MAAF..

5.3.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Bagi seorang isteri, syurga di bawah tapak kaki suami. Kalau curang tak kira la senyap - senyap or terang - terangan maka makin jauh la syurga tu dari seorang isteri.. Tapi Lekit terpaksa curang juga. Pengaruh sekeliling buat iman di dada bergoncang juga.. Tapi..

Lekit bukan curang dengan hubby tau! Kekekekekekekeke.. Terpaksa curang dengan nuffnang sebabnya walau masih ada 4 lagi BE yang still running tapi slow sangat perjalanannya. Tak macam sebelum ni.. Rancak iklan kempen tu bernari - nari. Sekarang ni iklan CPA je menguasi.. iklan BE ada la kejab - kejab.. sebab kejab - kejab tu membuat tabungan tu sikit - sikit. Lagipun just nak mencuba heartbeat.. dari khabar blogger2 lain, wah income dia cepat & pantas membukit. Blogger gila duit ke Lekit ni?? Guna konsep sambil menyelam minum air... Dah ada peluang menjana pendapatan dari blog, apa salah mencuba. Ada rezeki.. dapat, kan??

Lekit tetap berblog macam biasa even tak pernah cash mana2 duit dari pengiklan pun. Apalah suri rumah yang belum beranak ni nak buat. Duduk umah bukan la ada gaji yang tiap2 bulan masyuk macam kerja dulu. So, tak salahkan?? Apapun.. ia cuma aktiviti sampingan jer. Macam berblog jugak.. Tak jugak la menaruh harapan tinggi menggunung nak dapat income tetap tiap2 bulan.. Kalau ada, ada la. Takde pun nak buat macam mana. Yang penting usaha tangga kejayaan.


Sesapa yang berminat nak join clik banner ni tau!

6 comments:

  1. hha curang dgn nuff tak per..hert bert bee tk naik2 pun income kena rajin promot jugak ni..

    ReplyDelete
  2. oh..

    SCC pulak ingat dah tak nak taruk iklan lah dalam blog..huhu

    ReplyDelete
  3. curang ngn en. nuff upanya..
    hehe..

    ReplyDelete
  4. weee...heart beat jugakk!! saya pun terpengaruh jugak haritu..wee!! sama2 lar kita ber HB pasni..opss..NUFFNANG jangan lupaaaa

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
    ataupun berminat nak join my GA..-->2ND GIVEAWAY

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com