AKU TERPAKSA CURANG, MAAF..

5.3.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Bagi seorang isteri, syurga di bawah tapak kaki suami. Kalau curang tak kira la senyap - senyap or terang - terangan maka makin jauh la syurga tu dari seorang isteri.. Tapi Lekit terpaksa curang juga. Pengaruh sekeliling buat iman di dada bergoncang juga.. Tapi..

Lekit bukan curang dengan hubby tau! Kekekekekekekeke.. Terpaksa curang dengan nuffnang sebabnya walau masih ada 4 lagi BE yang still running tapi slow sangat perjalanannya. Tak macam sebelum ni.. Rancak iklan kempen tu bernari - nari. Sekarang ni iklan CPA je menguasi.. iklan BE ada la kejab - kejab.. sebab kejab - kejab tu membuat tabungan tu sikit - sikit. Lagipun just nak mencuba heartbeat.. dari khabar blogger2 lain, wah income dia cepat & pantas membukit. Blogger gila duit ke Lekit ni?? Guna konsep sambil menyelam minum air... Dah ada peluang menjana pendapatan dari blog, apa salah mencuba. Ada rezeki.. dapat, kan??

Lekit tetap berblog macam biasa even tak pernah cash mana2 duit dari pengiklan pun. Apalah suri rumah yang belum beranak ni nak buat. Duduk umah bukan la ada gaji yang tiap2 bulan masyuk macam kerja dulu. So, tak salahkan?? Apapun.. ia cuma aktiviti sampingan jer. Macam berblog jugak.. Tak jugak la menaruh harapan tinggi menggunung nak dapat income tetap tiap2 bulan.. Kalau ada, ada la. Takde pun nak buat macam mana. Yang penting usaha tangga kejayaan.


Sesapa yang berminat nak join clik banner ni tau!

6 comments:

  1. hha curang dgn nuff tak per..hert bert bee tk naik2 pun income kena rajin promot jugak ni..

    ReplyDelete
  2. oh..

    SCC pulak ingat dah tak nak taruk iklan lah dalam blog..huhu

    ReplyDelete
  3. curang ngn en. nuff upanya..
    hehe..

    ReplyDelete
  4. weee...heart beat jugakk!! saya pun terpengaruh jugak haritu..wee!! sama2 lar kita ber HB pasni..opss..NUFFNANG jangan lupaaaa

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
    ataupun berminat nak join my GA..-->2ND GIVEAWAY

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!