BAWA HERO BALIK KAMPUNG

15.3.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Sekejab lagi aku akan berlepas. Dah macam naik flight jer kan walhal naik bas jer. Yelah balik secara solo.. So naik bas je la. Untuk settlekan hal family sikit. Takde apa masalah.. Tapi tak perlu la nak cerita. Nama pun hal Family. Even bukan benda mengaib atau memalukan pun tak gemar sangat la Sang Lekit nak cerita.

Dah prepare semua semalam. Selain baju bajan bagai.. Sempat menculik beberapa keping gambar hero kemudian di print out menggunakan glossy paper sebagai cenderahati buat makcik kesayangan yang request gambar tu masa aku balik kampung awal januari hari tu. Hero mana pulak ni... Alahai bukan hero bollywood or hollywood tapi hero ni jer..

Hero Malaya

Biasa la kalau dah keturunan cats lover ni.. Makcik sangat touching bila aku tunjuk gambar & video sambil bercerita ringkas kisah hidup hero ni sampai tak lena la tidur orang tua tu mengenangkan nasib hero. So, sebagai permintaan kecil makcik kesayangan den ni maka den jadikan ia sebagai cenderahati untuk kepulangan kali ni. Kekekekekeke

Maybe Sang Lekit akan update jugak blog ni masa kat kampung sebab kat kampung still ada access internet. Maxis broadband juga even tak laju macam kat sini tapi ok la. So kalau ada terkasar taipan buat mana - mana blogger yang terasa di blog ni den minta maaf yer.. Doakan Sang Lekit selamat pergi & pulang.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

15 comments:

  1. mmg comey hero kamuu.. cute gitu

    ReplyDelete
  2. haha...comel kan hero..

    hati-hati balik kampung..

    ReplyDelete
  3. can i know what happened to hero? i saw one before.. but was a dog..

    take care dear.. =)

    ReplyDelete
  4. mmg hero..cute!
    abby..bebaik g taw..
    take care darl...

    ReplyDelete
  5. seronok main ngan kucing..
    Semalam ada bapak kucing serang anak2 kucing saya, sekor mati, sekor patah kaki, sekor trauma... rasa cam nak tembak je bapak kucing tu..

    Entry terbaru padlie: BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

    ReplyDelete
  6. awk jage kucing tu ke???
    sye penah tgok hero tu kat internet dlam video yg penjage kucing tu buat...awak ke???

    ReplyDelete
  7. heo ni bukan kucing saya cuma sy slh seorg peminatnya jer..

    ReplyDelete
  8. comel nye...rase nye saye penah tengok video kucing ni...

    ReplyDelete
  9. cik lekit, mane g tangan die??

    ReplyDelete
  10. kita kalau tengok video hero sepuluh kali pun sepuloh kali kita nangis

    ReplyDelete
  11. hehe..terkejut eden!! ingtkan bawak hero tu yg balik kampung..bawak balik gambar upenyerrr..suke ek dgn meow2..comey jer putih bersih tp sayang....weiyda allergic dgn meow2 ni..suka tgk jerlah

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!