BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !

23.3.11 Suria Lekatlekit 11 Comments


Lagi segmen BA. Harus join. Nak join sila clik BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

11 comments:

  1. camne senang sgt BE melekat kat belog ni eh?

    ReplyDelete
  2. Selalu 1 campaign yang u dapat brape?

    boleh pakai u ke?

    ReplyDelete
  3. puan lekit...sudilah kiranya kite bergabung dalam game abg ben ni..boleh tak??

    http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-gegar.html

    ReplyDelete
  4. haha! ad2 je abg zam nie... scha xjoin pon...xfaham!

    ReplyDelete
  5. hai..singgah dtg dari segmen BA..
    comel je name blog ...lekat lekit :)

    ReplyDelete
  6. aku boleh je gabung ni..tapi macam mana nak tentukan geng ni..siapa ketua?

    ReplyDelete
  7. sapa2 pun boleh tp kena cukupkan group dulu. kalau nak join group lekat lekit sila comment kat entri ni

    JOM JOIN GROUP LEKATLEKIT UNTUK GAME NI
    CLIK UNTUK JOIN : GAME BEN ASHAARI

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!