BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !

23.3.11 Suria Lekatlekit 11 Comments


Lagi segmen BA. Harus join. Nak join sila clik BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

11 comments:

  1. camne senang sgt BE melekat kat belog ni eh?

    ReplyDelete
  2. Selalu 1 campaign yang u dapat brape?

    boleh pakai u ke?

    ReplyDelete
  3. puan lekit...sudilah kiranya kite bergabung dalam game abg ben ni..boleh tak??

    http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-gegar.html

    ReplyDelete
  4. haha! ad2 je abg zam nie... scha xjoin pon...xfaham!

    ReplyDelete
  5. hai..singgah dtg dari segmen BA..
    comel je name blog ...lekat lekit :)

    ReplyDelete
  6. aku boleh je gabung ni..tapi macam mana nak tentukan geng ni..siapa ketua?

    ReplyDelete
  7. sapa2 pun boleh tp kena cukupkan group dulu. kalau nak join group lekat lekit sila comment kat entri ni

    JOM JOIN GROUP LEKATLEKIT UNTUK GAME NI
    CLIK UNTUK JOIN : GAME BEN ASHAARI

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com