BERSIARAN TERUS DARI DESA

17.3.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Wah dah dekat midnite baru berkesempatan nak update. Siang tadi ada urusan yang harus di selesaikan. Balik Petang, membongkang kejab. malam layan TV, kucing & borak2 dengan ahli jemaah rumah ni.. Tengah malam baru teringat belum jenguk blog ni.

actually takde benda nak share sangat.. Alhamdulillah dekat senja semalam sempat sampai dengan selamat. Maybe ahad ni bertolak balik ke KL. Bila kat kampung ni aktiviti online kurang sikit sebab ada ramai. Kalau kat Kl sana.. Siang hari sorang2 jer so banyak la masa ber online bila dah takde aktiviti lain. kat kampung rakyat bulu makin bertambah. Kanak - kanak riang kat rumah ni memang banyak yang aktif, bapak2 kanak2 pun aktif juga berbomba. So, kena alert selalu la. Kang abis satu rumah bau perfume.

Pada mereka yang jenguk, singgah & follow minta maaf la kalau sepanjang 4-5 hari ni kalau takde kunjungan balas. Pepaham la banyak urusan nak settlekan kat kampung ni. Sekembalinya ke KL nanti insyaallah sang Lekit akan membuat lawatan sambil belajar kat blog korang lak yer. Tunggu....



Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

10 comments:

  1. patutlah lama x nampak..

    samlah sy kalau balik kg jarang nk online sbb nak berbual mesra dgn emak..

    kg lekit kat mana tu?

    ReplyDelete
  2. huuu...balik kampung....best nye...

    ReplyDelete
  3. have a great moment cik lekit! ~_^

    ReplyDelete
  4. sibuk nampak nye si lekit kat kampung.. sunyi je blog dia nih... :(

    ReplyDelete
  5. k.aina pun sama kalau balik kampung tak dak masa nak ngadap internet ngadap makkk jer...

    ReplyDelete
  6. salam
    selamat pergi dan kembali..
    gua doakan lu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com