BLOG AKU DAPAT 10,000 VISITOR

31.3.11 Suria Lekatlekit 20 Comments

Setiap apa yang kita lakukan mesti ada target & matlamat kalau tak macam satu perjalanan yang takde tujuan jer kan? So, Sang Lekit memang target nak dapat 10k Visitor & akhirnya.. Lihatlah dunia! Aku berjaya...


wah.. bukan main seronok macam dapat RM10k lak kan.. Rekod ni berjaya di raih melalui Gengblogger tapi bukanlah untuk satu hari punya rekod yer. Kalau satu hari punya rekod bukan pecah panggung dah... Boleh pecah punggung. Kekekekekekeke... Memang target Sang Lekit bulan ni nak dapat 10k pelawat melalui statistik Gengblogger. Pagi ni bila tengok angka semakin hampir dengan yakin Sang Lekit asyik refresh jer statistik kat Gengblogger supaya tak terlepas angka menarik. Memang dah tekad nak printscreen tepat 10,000 tak mau terlebih walau satu pun. Dan berjaya jugak.


Apapun tahniah buat diri sendiri kerana berjaya juga meraih 10k pelawat dari gengblogger untuk bulan march ni. (biarpun rekod ni bagi sesetengah blogger kecil tapi bagi Sang Lekit masih besar setakat ni) Walau di hari yang terakhir di bulan ni, kan?? Entri ni bukan la nak menunjuk - nunjuk tapi sekadar untuk rekod sendiri & memberi motivasi pada diri sendiri dan orang lain juga. So, pada korang yang belum join Gengblogger boleh la join sebab ia juga mampu menjana traffic di blog. boleh clik DISINI

Sempat juga Sang Lekit printscreen satu lagi angka menarik dari jumlah pelawat Gengblogger di akaun Sang Lekit



Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

20 comments:

  1. wow...baru belajar ni guna gengblogger..hee

    ReplyDelete
  2. salam

    tahniah...kita ni bila la nak merasa ni...

    ReplyDelete
  3. Wah..tahniah..gua pulak ada msalah dgn gengbloger ni..tak tau knapa tak leh login..huhu

    ReplyDelete
  4. @Nancy : try clear browser pnye cookies

    ReplyDelete
  5. ala bulan ni aku dapat 7 ribu lebih je huhuhu sedeh2

    ReplyDelete
  6. waaa... hebattt..
    lya lama dh x login kt gb..

    ReplyDelete
  7. tahniah...
    mummy pun teringin jugak ramai pelawat nie...

    ReplyDelete
  8. tahniah
    pergh, terbaik la
    keep it up

    ReplyDelete
  9. makaihhh... cena nk dpt kn centu???

    ReplyDelete
  10. tahniah..hebat dunia melekat melekit nih..geng blogger tu x nak geng dgn sy hehe..


    NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

    ReplyDelete
  11. wah..congcratess!!
    saluteeee!!

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging ya!!

    new entry:
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!