BLOG KUCING TERBIAR DAPAT PERHATIAN MAJALAH ISLAM TV ALHIJRAH

24.3.11 Suria Lekatlekit 7 Comments


 Tumpang bangga & happy Sang Lekit bila kejab tadi terbaca entri kat blog kucing terbiar dot com dimana blog tu dah menjadi salah satu blog favorite sang lekit. Almaklumlah cats lover macam Sang Lekit ni memang cukup teruja dengan blog - blog berkenaan haiwan lebih - lebih lagi kucing.

Khabarnya TV al hijrah berminat untuk mengadakan pengambaran dengan tuan empunya blog sekaligus tuan empunya anak - anak bulu tu bagi tujuan membuka mata masyarakat untuk menyayangi sesama makhluk Allah. Khabarnya pengambaran akan di buat di rumah tuan empunya itu sendiri. Yelah.. kalau buat kat studio or luar macam mana la tuan empunya anak2 bulu tu nak bawak tentera bulu nan banyak tu, kan??

Di kesempatan ni Sang Lekit nak ucap tahniah kepada en bakri tuan empunya blog kucing terbiar dot com kerana blog beliau akhirnya berjaya juga mendapat perhatian pihak media. Lekit tahu Beliau buka blog tu bukan tujuan untuk  glamour atau popular namun itu lah balasan pada kemulian hatinya. Moga Beliau di kurniakan kehidupan yang baik, di murahkan rezeki & di rahmati.

Pada korang yang nak baca entri yang lekit maksudkan tu sila clik DISINI.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

7 comments:

  1. yes...congrate to papa meow...hopefully nasib si comel lebih baik pas ni...amin..

    ReplyDelete
  2. hee..selalu jugak ke blog papa meow ..

    ReplyDelete
  3. wah...I LIke.....tahniah buat papa meow..usaha beliau mula mendapat perhatian masyarakat

    ReplyDelete
  4. hehehehe anak2 bulu...tergelak aku bace... :P

    ReplyDelete
  5. canteknye kuceng oren tuuuu 0_o
    kenapelah sy takot kuceng -_-"

    ReplyDelete
  6. bgs macamni.. sambil berblog, sambil tu leh beramal.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!