BLOGGER POPULAR NYAMAR CIK ANON KUTUK BLOG KAKI MOTONG

10.3.11 Suria Lekatlekit 17 Comments

Ingatkan blogger picisan jer suka meng'Anon'kan diri rupanya blogger popular pun jenis hantu Anon jugak yer.. Isk.. Isk.. Dah popular buat apa jadi Cik Anon lagi. Abis tu takkan nak mengutuk guna identiti sendiri kot.. Abis la reputasi dia sebagai blogger popular kan kalau orang tahu.

Malangnya Cik Anon kali ni terperangkap bila identitinya berjaya di kesan oleh kawan PH (owner blog kaki motong yang memperjuangkan nasib seekor kucing bernama hero yang di kejami manusia, dimana kedua dua belah kaki depannya di potong kerana mencuri seekor ikan di sebuah restoran). Kenapa la Cik Anon ni pilih blog macam tu nak kutuk.. Kan apa yang di buat tu sangat mulia. Berapa kerat sangat manusia yang sanggup buat?? Kata si Anon ni pada PH (papa hero)...


Kenapa beliau keluarkan comment macam tu. Kan kat situ PH dah mention tabung nuffnang untuk Hero. Kalau kaya dengan pacak iklan jer kat blog rasanya PH tak payah la pergi keja. Duduk umah tulis blog then makan hasil simpati orang pada hero jer... Apa yang di buat PH bagi Sang Lekit adalah memperjuangkan nasib hero & comel2 yang lain. Hero dah ada peminatnya sendiri.. So, PH cuma menyampaikan jer perkembangan hero. Sang Lekit pun selalu ikuti.. So, bagi Sang Lekit takde sebab nak tuduh PH buka blog hero sebab nak kaya raya dengan publisiti si Hero tu.

Pembayang - pembayang yang PH bagi pasal Blogger agak popular ni adalah seperti berikut...


Seorang blogger terkenal, perempuan, berasal dari negeri yang bermula dari huruf P dan pencinta binatang.. Siapa beliau?? Sang Lekit sendiri tak dapat trace. Kata PH orangnya agak comel.. Blog dia cantik & simple. Jom sama - sama kita tengok dalam geluk jampi pak belalang.. sapakah Blogger popular yang menyamar sebagai Cik Anon ni.

P/s : walaupun daku ni belum popular tapi belum pernah memisterikan diri sebagai Sang Anon.. Tapi sekarang ni nampaknya Blog Sang Lekit pun mula menjadi sasarang Hantu Anon ni. Kenapa harus guna Anon jika niat kamu ikhlas menegur kesilapan saya?? Tapi selalunya Anon ni kalau datang takde niat menegur lebih kepada mengutuk & mengkritik jer, kan?? Kan?? berani dalam topeng Anon jer.. Apa kes!!


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

17 comments:

  1. bagi pendapat I, orng2 yang menjadi anon ni sebenarnya tak nak reputasi dia jatuh and dia sebenarnya ada yang tak berkenan dengan tuan blog tu. tu pasal dia jadi anon supaya anon.

    ReplyDelete
  2. apala yg tak puas hatinya agaknya tu....biarla PH nk letak ikln penuh blog pun...klu dh anon tu xsuka,xyahla jenguk blog PH

    ReplyDelete
  3. hehe..ct nak jadi anon boleh??

    anon...makcik tumpang lalu ye...eh..makcik tak suke lah blog ni..banyak iklan...

    hahaha..kelaka la cik anon tu..ha..popular eh..dari p...p kat malysia ni bape kerat je????

    pahang, penang, perlis, ade lagi ke???ntah...ala lekit..manusia memang macam tu..yang ct suke pasal cik lekit nie..kalau berentry memang ikhlas...

    saper terasa memang panas vontot lah..hahaha..ct dah ikut dah nasihat cik lekit untuk nampakkan blog lagi kemas...thanks cik lekit..ke puan lekit??alamak..kompius sudah..hehe

    ReplyDelete
  4. ni la namanya blogger dengki sesama blogger lain.. aihh..

    ReplyDelete
  5. "Jom sama - sama kita tengok dalam geluk jampi pak belalang"


    ni apa pulak tiba2 belalang terlibat nih? (perasan)

    huhuhuh

    ReplyDelete
  6. dah pemes kok dengki dgn org lain???

    Pencinta binatang pulak tu..
    adehh..

    ReplyDelete
  7. dimana2 saja akan ada org yg bersifat pendengki...busuk hati...

    ReplyDelete
  8. sobaw jerlah lalimm!! anon orr anon...besh sangat ker jadi anon?? biasa r dengki r tuhh..blog ni kan mantopp..kebabommm!! heheeh

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  9. cik anon tue takut kena kutuk beramai2 la tue...guna la identiti sendiri kalau nak komen....dlu pernah singgah ke bloh kaki motong sebeblum jadi blogger...

    dah lama tak terjah coz dah terlupa url dia...nanti nak g terjah la...nak tgk kucing2 comel dan anak2 kembar dia

    ReplyDelete
  10. sapekah? sapekah?? klu cik lekit taw sile gtaw rina okeh! ehe =D

    ReplyDelete
  11. salam

    wah beshnya boleh check nak check la lepas ni.. guna identiti sediri lg besh

    ReplyDelete
  12. ade jugak yg dengi..??huhu..
    sapekah makhluk itu ye..??

    ReplyDelete
  13. weeiii sape weeiii?? ce citer ce citer ce citer!!!....

    ReplyDelete
  14. nasib baik bukan akak..wpun agak k-poh..tapi tak sampai ler hati nak jadi anon..love hero..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!