CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

5.3.11 Suria Lekatlekit 22 Comments


Ben Ashaari Blogger yang tidak asing lagi di Malaysia. Entri yang ringkas, segmen yang membantu blogger memperkenalan blog. Tak perlu di perkenalkan lagi.. Yang bernama blogger tak kira penyokong atau musuh semua kenal beliau. Tidak mudah patah semangat.. Terus berjuang dalam blog dengan identiti tersendiri. Selain berblog beliau suka ber gym menambah ketak2 pada otot.

Setiap perjalanan hidupnya seharian.. apa yang di temui pasti di kongsi dalam blog. Tak kira dimana juga beliau berada, bersamanya tetap blog. Beliau berhak mendapat apa yang beliau kecapi kini kerana komitmennya terhadap blog sangat tinggi. Biar di kecam.. di puji.. Beliau tetap Ben Ashaari. Terus memperjuangkan apa yang di mulakan. Tidak tenggelam dengan pujian juga tidak mati dengan kritikan. Yakin.. dengan keikhlasannya akan membuahkan satu kejayaan bersama. Tidak hanya untuk diri sendiri, malah untuk semua yang menyokong beliau dari dulu, kini & selamanya.

Ben Ashaari.. Mungkin insan biasa seperti kita semua tapi mempunyai daya kreativiti yang luas untuk mengembangkan dunia blog di Malaysia. Mencipta pautan antara blogger.. yang tidak pernah kenal, saling mengenali hasil dari segmen anjuran beliau. Jutaan terima kasih Ben Ashaari.. kerana mu kami saling kunjung mengunjungi walau hanya dalam dunia blog ini.



ingin menjana pendapatan sampingan di blog atau membeli gift yang cantik & murah secara online sila clik banner diatas

22 comments:

  1. ila pown join jugk ! ;)

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/03/segmen-cerita-kreatif-ila-pasal-ben.html

    ReplyDelete
  2. yeah..
    itu dia abg bang bang boomm ! kebabom!
    keh3..

    sape jek yg x kenal abg ben??

    ReplyDelete
  3. majulah blog utk negara

    AS salam..kenal

    ReplyDelete
  4. salam singgah dri belog abg beng


    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html


    ;D

    ReplyDelete
  5. salam singgah dri belog abg beng


    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html


    ;D

    ReplyDelete
  6. salam,
    mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
    dtg dr blog abg ben;D.

    CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

    ReplyDelete
  7. Bloggers sekarang bukan sekadar kunjung-mengunjung di alam maya, tapi di alam nyata jugak. :-)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dri blog EN.BA =)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen cerita kreatif ben ashaari..

    jom baca cerita saya jugak!

    ReplyDelete
  10. salam jenguk dr Blog abg Ben
    suka header ^^

    ReplyDelete
  11. dtg dr belog BA...;)
    singgah sini pulak jom!
    http://maizatul-akma.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  12. salam..
    baru de mase nak kunjung blog kawan2.. dr blog Abg. Ben..:)
    http://inikehidupanku.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  13. hye..

    dtg singgah dari blog abg ben

    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    ReplyDelete
  14. salam...jenguk dr segmen en ban...gudlak keh..

    ReplyDelete
  15. lama x bukak belog misti ada segmen ben yg i terlepas..takpelah..next time i joinlah..

    ReplyDelete
  16. dah bayk gak join segmen bro ben ni...nanti ada masa nak join gak...

    ReplyDelete
  17. lekat pun boleh jadi macam tu. insyaalllah.. bens ashari tetap the best kan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!