CIKGU SHIDA VS THE WANG AND ONLY

28.3.11 Suria Lekatlekit 12 Comments

Jom Sang Lekit nak share 2 video miming menggunakan lagu yang sama tapi dari orang yang berbeza. Dari Malaysia wakilnya adalah Ratu video miming yang terkenal sekarang ni iatu cikgu shida & lawannya pula dua budak dari filiphina yang mengelarkan diri mereka The Wang And Only. Jom kita layan dulu video - video miming ni...



Ini adalah video dari seorang wanita berbangsa melayu yang berusia hampir 40 tahun & di kenali sebagai cikgu shida. Dengan make up.. costum.. lentok lentik badan bagai.. sungguh bersungguh cikgu shida menghasilkan video miming ni semata mata untuk kelihatan lucu & menghiburkan (untuk yang rasa lucu & menghiburkan la).



Video ni pula di hasilkan oleh seorang budak maybe belasan tahun kot berasal dari philiphine dan mengelarkan dirinya The Wang And Only. Takde make up, costum.. hanya memek muka & raut wajah yang sedia lucu secara semulajadi. Tak payah lentok lentik badan bagai tetap buat kita tersenyum sebab kelucuan jelas pada video miming ni hanya menggunakan raut wajah sahaja. Tak rasa memualkan or janggal sebab nama pun budak2 yang buat dah tu budak lelaki pulak.

Apa perbezaan The Wang and Only dengan cikgu shida?? Takde beza kan?? Beza cuma warganegara, jantina & umur jer. Entri sekadar mengajak kita berfikir. Fikir la dari sudut apapun.. terpulang pada penilaian anda sendiri.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

12 comments:

  1. waahhhh.. bukan main pedas lagi ko ye balun cikgu shida tu.. hahah.. aku pun tak suka sangat tengok miming dia tu.. aku rasa dia kes kantoi.. pastu nak cover la tu...

    p/s ko telah di TAG di blog aku.. :)

    ReplyDelete
  2. hurmm..... mlm lah nk pikir. hihihi....

    ReplyDelete
  3. Nampak bodoh je cikgu shida, dia memalukan diri dia kot , hahah, people nowdays -.-

    ReplyDelete
  4. hahahahha.. pernah tgk video the wang n only tuh.. kelakor.. x rasa annoying pon.. errrr.. ^_^!

    ReplyDelete
  5. video cikgu tu sy meluat..
    yang budak tu tak bleh blah..dah la rongak..comel kot..

    ReplyDelete
  6. masalahnya dia seorang cikguuuu...hee...walaupun tak setuju cikgu syida buat mcm tu...tak di nafikan, i terhibur jugak tgk video2 die...

    ReplyDelete
  7. hihihi....bak kata nabil...lupikirlasendiri...sape yg makan cili...diala yg terasa pedas nyer kan...kui3

    ReplyDelete
  8. salam

    makin menjadi-jadi sekarang ni..huhu

    ReplyDelete
  9. bg kakD kakD suka lg miming dr bebudak tu...memang ori punya...i loike...tak payah mekap2 bagai...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com