ENTRI KU PALING POPULAR

30.3.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Wah tajuk entri bukan main riak & menunjuk - nunjuk kan?? Bakal menjadi sasaran cik/en Anon ni.. Kekekekekeke. Jangan la beranggap terlalu negatif yer.. Sang Lekit just nak share & memorikan setiap kejayaan kecil atau besar Sang Lekit dalam penulisan blog ni. Memang sang Lekit suka semak balik entri - entri yang lepas untuk lihat progress blog sendiri. Boleh kan?? Tak salah kan??

Berbalik pada tajuk.. Bukan la popular seantero dunia cuma tersenarai dalam most popular of last 24 hours & most popular of this week di blogged.my. Entri tu di tulis & publish semalam. Wah nampaknya gimik dari tajuk menjadi pula di blogged.com. Tu la antara tips untuk menarik pembaca tapi jangan sampai menipu dengan tajuk entri walau nak bergimik bagai pun. Ok setelah di canang harus la ada bukti kalau tak.. statement tak kukuh. Meh kita lihat attachment ni bersama - sama..

Untuk most popular of last 24 hours Sang Lekit di Rank yang ke 2 seperti korang tengok ni

Untuk Most popular of this week Setakat ni di rank ke 7.. tak tau la kalau masih banyak orang clik entri tu boleh naik lagi rank dia

 Dan Entri tu juga menjadi sasaran cik/En Anon.. Tak tau apa sebab dorang jadi Anon nak komen entri ni.
Tak rugi ping entri kat blogged.my nisebab feedback dia not bad. Membantu dari segi traffic tapi kena pandai - pandai la buat entri yang gempak untuk tarik perhatian pembaca. So, pada yang belum berkenalan dengan blogged.my jom bersuai kenal DISINI


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

8 comments:

  1. mungkin cik anom terlalu segan...hehehe

    ReplyDelete
  2. ermm cam menarik lah dik .. nak daftar jugak lah :)

    ReplyDelete
  3. semoga tambah bersemangat utk berblogging.. :)

    ReplyDelete
  4. sejak akhir-akhir ni kecoh pasal tarian poco-poco kan. miza pun suka menari poco-poco tapi bila tau pasal ni terus erkkk....

    mungkin cik anon tu cikgu tarian poco-poco kot. hehhe :)

    ReplyDelete
  5. tp..betul la..poco2 mmg patut diharamkan coz gerakanya yg menyerupai tanda salib..

    ReplyDelete
  6. ada daftar ri tu.. tp dah lupa mcm mane nak guna blogged ni.. :)

    ReplyDelete
  7. hehee..belom daftar lagi..
    harini baru tao ni..

    salam singgah dr mummy weiyda!!
    nice entry!!
    keep it up blogging ya!!

    new entry:
    http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!