GIGIH SEBAB TOP 10

4.3.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

walaupun berukban ala - ala siput sedut sunti lalu depan bakal mertua tapi Sang Lekit gigih jugak nak loading blog Mak Dara bila tengok mak dara dah update Top 10 Finalist GA beliau tu.. Teruja la sebab petang tadi Sang Lekit sempat terjah Top 20 then Alhamdulillah tersenarai juga diantara 20 peserta terbaik dari 126 penyertaan.

Tak mengecewakan kegigihan ni sebabnya.. Jeng.. Jeng.. Jeng...


Terpilih untuk dibariskan dalam Top 10 GA mak Dara. Tuah Janji sahabat dapat masuk Top 10. Ni tengah berdebar menanti keputusan siapakah juara untuk GA tajuk drama mak dara ni?? Nama siapakah bakal di jadikan salah satu watak dalam drama terbaru hasil tulisan mak dara tu?? Tunggu..............

4 comments:

  1. tahniah yo lekit tadi pergi blog mak dara sekarang mai sini pulak!

    ReplyDelete
  2. power tu....kena usha pe laman web mak dara tu...maklumlah baru jd blogger

    Jom Join Bloglist Blogger Baru

    ReplyDelete
  3. wah!!! tahniah!!!!

    semoga dapat jadi no 1..amin...

    ReplyDelete
  4. wah..bolehla apply job jadik penulis skrip pplak pasni..good luck cik lekit!!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com