HANYA ENTRI BERKUALITI SAHAJA DI APESAL

13.3.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Apa tu apesal?? Mesti ramai yang tertanya - tanya apa itu apesal, kan?? Okies apesal adalah salah satu medium untuk blogger ping blog juga cuma tidak seperti club - club blogger yang lain. Apa keistimewaannya?? Jom Lekit nak kupas kupis..

Lekit baru je 2 3 hari join apesal ni setelah di cadangkan oleh seorang blogger di entri Sang Lekit yang bertajuk NAK TAU MACAM MANA NAK DAPAT VISITOR YANG BANYAK KE BLOG?
Seperti biasa perangai Sang Lekit yang suka daftar dulu tanpa nak selidik syarat & peraturan lepas tu cuba untuk ping entri. Cara ping entri kat apesal lebih kurang macam kat innit. Tapi akibat tak baca syarat - syarat yang di tetapkan post pertama Sang Lekit kat apesal tak dapat di paparkan sebabnya gambar yang di sertakan tidak relevan atau takde kena mengena dengan entri. Wajib di sertakan bersama gambar jika kita mahu entri kita mendapat promosi & paparan di apesal kerana pihak apesal tidak mahu widget yang di pacakkan kat blog - blog ahlinya nampak cacat. contoh widget macam ni...

 Boleh tengok di sidebar Blog Lekit ni

Mula - mula hati mengomel jugak.. Banyak betuk songeh si apesal ni tapi bila Lekit buat ulangkaji sedikit pasal apesal ni Lekit mula rasa memang agak bagus sebab syarat - syarat di perketatkan oleh apesal adalah untuk menjamin kualiti sesebuah entri yang di paparkan di apesal. entri - entri personal yang tidak membawa manafaat kepada pembaca juga tidak di terima. Mereka akan menapis dulu setiap entri yang di ping di apesal sebelum memaparkannya. Entri yang bersifat copy paste tanpa sebarang olahan juga tidak akan mendapat paparan di apesal. Lebih senang kalau korang nak tau syarat2 di apesal ni baca DISINI

Kesimpulannya bagi Sang Lekit apesal ni adalah medium terbaik untuk sesiapa sahaja yang berminat pada entri - entri yang lebih berinfomasi & berkualiti. Op's jangan tersilap.. Tak semestinya entri - entri ilmiah sahaja yang ada. Entri - entri humor pun ada. Senang cakap takde la entri kosong yang ntah apa - apa atau entri bodoh yang buat kita tertipu bila baca. Sang Lekit nak cadangkan pada semua untuk sertai apesa ni lebih - lebih lagi Nyah Zulfikar sebab entri dia kebanyakkan seperti yang di cari oleh pihak apesal. Selain mencabar kita untuk menulis entri yang lebih berkualiti di blog. Macam mana nak sertai sila clik DISINI

 
Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

4 comments:

  1. ok.. tq share.. nk g terjah dulu la..

    Jemput join GIVEAWAY : last day @ ALL IN ONE

    ReplyDelete
  2. apesal bagus utk trafik..tapi tak faham konsep exchange ratio dia..semaikn naik percentage tu...

    ReplyDelete
  3. apesal mmg best ... sy dah join hampir sebulan :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!