JACKIE CHAN MENINGGAL DUNIA?

29.3.11 Suria Lekatlekit 12 Comments

Terkejut Sang Lekit baca di status FB seorang kawan Fb sang Lekit yang membawa khabar actor Jackie Chan meninggal dunia. Sebab dia ada share link tanpa berlengah lagi Sang Lekit pun clik la..


A Los Angeles hospital has reported that Jackie Chan has passed away. The legendary Hong Kong actor who appeared in over 100 films died last night following a heart attack. He was promoting his most recent film, 'Kung Fu Panda 2'. Doctors say his heavy schedule was causing extreme stress and putting too much pressure on his heart. Chan was scheduled to fly to Hong Kong today to begin shooting on his next film '1911'.

The actors family has not yet issued a statement in regards to the passing of the truly remarkable actor who died at the young age of 56. Fans swarmed Facebook after confirmation of his passing came through a source close to Chan. A couple of celebrities have also posted their personal tributes through face book. Will Smith; “A remarkable actor, he will be forever missed and always in our hearts. RIP Jackie. x”

Even United States President Barack Obama laid down a personal tribute to the martial artist saying: “Jackie Chan is a man who can talk through talent, he is a constant reminder of the strength of humanity. He will forever be in our hearts, a true inspiration who inspired many generations. First it's Nate Dogg then it's Jackie Chan."

MTV will be holding a special memorial for Chan on Friday
.-Sumber : Jackie Chan Dies of Heart Attack

Sejauh mana kebenaran dari sumber tak dapat nak di pastikan.. Tapi yang bernama manusia ni pasti ada hari akhirnya.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

12 comments:

  1. erk..
    yeke??
    xtao pun..
    hilang salah seorangggg pelakon besh!!


    salam singgah dari mummy weiyda!!♥
    keep it up blogging ya dear!!♥
    (◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  2. laa...hilang lagi sorang....lepas ni sape nak jadi duta kaspersky???

    sedih + terkejut pulak dengar berita ni...

    ReplyDelete
  3. knp kat site jer ade cite nie?

    ReplyDelete
  4. ye ke ni... kat fan page Jackie tade megatekan pon.. hmmm..

    ReplyDelete
  5. ada yg cakap tk betui huhu tk tahu nk ikut percaya ke idok !

    ReplyDelete
  6. tu la pasal... ada yg kata mati ada yang kata tak mati.. apapun tunggu je laporan media. kalau betul or tak pun mesti tersiar punya

    ReplyDelete
  7. check kat google, kata hoax je...

    Entry terbaru padlie: Penceramah yang dah lama tak berceramah

    ReplyDelete
  8. nk lagi sumber lain kak lekit..

    ReplyDelete
  9. eh..kena pastikan betul² ni..sbb selalu sgt dah ada berita artis polan meninggal lah..tp org tu sihat walafiat lagi..

    ReplyDelete
  10. tunggu news kat bulletin utama =D

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!