JUALAN MURAH! HANYA RM10 UNTUK SEKS BERSAMA GADIS 17 TAHUN

11.3.11 Suria Lekatlekit 12 Comments

Tawaran hebat bagi mereka yang gemar melakukan seks haram.. RM 10 bukan dengan perempuan dewasa atau senja yang dah di pinggir monopos tapi Gadis bergetah lagi berusia 17 tahun. Wah terbeliak mata jantan - jantan sangap kan?? Rm10 apalah sangat..

Siapa gadis yang menawarkan jualan murah tubuhnya tu?? Alkisahnya seorang budak sekolah ni menawarkan harga serendah RM10 untuk mana - mana jantan yang nak mengadakan hubungan seks dengan dia. aktiviti tu di jalankan di mana2 hotel murah mengikut pilihan si gadis la. Katanya duit hasil jualan murah tubuhnya tu untuk menampung dia bershopping & membeli peralatan sekolah sebab katanya lagi family dia  tak mampu nak bagi semua tu atas faktor kemiskinan. Dia yang terpengaruh dengan rakan yang lebih tua semasa melepak di shopping complex menjalankan aktiviti ni sejak umur 15 tahun lagi.


Di sebabkan terlalu kerapa melakukan hubungan seks dengan pelbagai jantan gadis ni di jangkiti kuman pada kemaluannya. Bila dah kena penyakit baru la dia menyesal & tidak melakukan aktiviti tu. Dah terhantuk baru terngadah.. Tapi sekurang kurangnya dia ada masa bertaubat kan?? Balasan yang di terima dari perbuatan terkutuk dia tu tanda Allah masih sayangkan dia.. Kalau tak di timpa penyakit kelamin tu maybe sampai sekarang dia still mendagangkan tubuhnya dengan harga semurah RM10. Moga menjadi pengajaran buat kita semua.

Rujukan (harian metro) : Dagang tubuh cuma RM10


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

12 comments:

  1. demi RM 10..sanggup dia buat macam tue...mujur la dia cepat insan sebelum dapat HIV pulak

    ReplyDelete
  2. alahai dik...sayangnya jadi mcm ni...kenapa la cetek st pemikiran...kan dh dpt penyakit...

    tak dpt nak menjadi seperti wanita lain..yang berkahwin dan bahagia punyai suami dan anak-anak....

    p/s: penyakit mcm tu boleh sembuh ke?

    ReplyDelete
  3. rm 10 je... murah no... up la lagi ke. huhu.. tula balasannye kan.

    ReplyDelete
  4. emmmm...murahnye harga maruah diri..=( sedey

    ReplyDelete
  5. x reti niaga betul budak tu...
    jual daging timbang kilo la...
    baru mahal...

    wakakaka

    ReplyDelete
  6. hmmm..
    mesti penyakit sifilis..

    alhamdulillah dah bertaubat ^^

    ReplyDelete
  7. yg jantan keparat pon satu..apasal lah tak nasihatkan atau bg jer RM10 tanpa buat apa²..sedey aku baca citer mcm nih..

    ReplyDelete
  8. murahnya harga diri dia..
    kalau jual beribu ringgit,
    boleh tahan..
    ish3..
    mujur sempat bertaubat ^_^

    ReplyDelete
  9. ish, teruk la budak ni. rm10 mane la cukup nak shopping. merepek je.

    ReplyDelete
  10. pd diri rase suci sgt jgn mudah hukum budak tu kte xde pd tmpt die sngla kte ckp bkn2..duit,seks ni da lumrah dlm kehidupan kte mmg kepuasan semate2 patutnye kte simpati or nasihat.lg baik kesiankn pd sape2 yg ckp teruk or cetek pemikiran bdk tu drpd apa jd kt bdk tu sndri kn...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!