KEMANA HILANGNYA SANG LEKIT SEMALAM??

7.3.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Weekend semalam 1 hari takde update. Hari baru sempat jengah blog. Ramai jugak kenalan blogger baru yang terjah menerjah ke blog melekit ni hasil dari segmen Ben Ashaari yang aku join sabtu lepas. Seperti biasa.. Pageviews untuk entri segmen Ben Ashaari memang tak mengecawakan & follower tak banyak sikit pun mesti bertambah. Tu la penangan Ben Ashaari yang tak dapat sesapa nafikan. Takde lagi segmen beliau yang Sang Lekit join takde feedback. So, pada blogger - blogger yang nak memperkenalkan blog2 korang intai - intai la blog Ben Ashaari yang kerap adakan macam - macam segmen. Gunakan kesempatan yang ada sebaik mungkin. Bila blog dah mula di kenali pandai2 la nak memantapkan blog sendiri, kan?? Takkan nak bergantung sepenuhnya pada segmen Ben Ashaari lak kan??

Ok tu pasal segmen anjuran Blogger badan ketak - ketak yang memang tak asing lagi dalam dunia blog ni. Mana hilangnya sang lekit semalam. Takde satu pun entri melekat. Di culik sang bunian ker?? Bunian mana la sudi nak culik si comot melekit ni. Takde la semalam hubby ajak pergi picnic & BBQ. Memula plan dia nak je wetworld tapi bertukar di saat akhir... Dalam hati melekit ku ni mengucap syukur sangat - sangat sebab aku tak minat sangat bermain air kat tempat - tempat air bertakung camtu. 1 sebab kulit sang melekit yang nan arang ni akan semakin rentung kena sunburn even dah sapu sunblock pun. Pelik sang hubby takde la kena sunburn. Bermandi mandi la kita sambil ber BBQ secara berduet & berdua - duaan di Sungai Pisang, Gombak. Biasa la hari minggu, ramai jugak la orang. Peduli hapa kan.

Kitorang memang jarang bergroup melakukan sebarang aktiviti.. dari semenjak kenal hingga la dah kawen banyak aktiviti kami berdua ajer. So, kalau kita nak tukar plan ke hapa ke saat akhir takde masalah. Enjoy je walau berdua pun. Pada korang yang rasa nak berpicnic kat sg pisang tu.. Ok je tempat dia. Bersih & selesa la. Nak bawak family or anak - anak kecik pun sesuai sebab tempat mandi dia tak merbahaya sangat. Takde la air terjun yang tinggi.. air pun tak de rasa laju. sedang - sedang ajer.

Tu je la aktiviti weekend.. takde snpa pic apapun kat sg pisang sebab sibuk dok hidupkan api & then memBBQ kan diri. Main air pun kejab jer.. sebab sampai pun dah petang. Thanks pada yang menyinggah kat blog ni.. Kejab2 lagi kalau takde aral melintang pukang akan sang Lekit memulakan operasi pecah masuk blog korang lak yer.


Untuk bershpoping cenderahati cantik & murah& menjana pendapatan secara online sila clik banner di atas

7 comments:

  1. patotlah senyap je semalam...hehe...lekat lekit...jom vote untuk blog ct...

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ct-berkempen-bukan-manifesto-ingin.html

    ReplyDelete
  2. tuh lar..menyepi gak smlm lekit ek.. uiksss!usha follower..cantik no tuh..! 666! ehehhehe

    ReplyDelete
  3. he3..tahniah abby..follower pom dah semakin ramai..

    cma suka g mandi2 manda..tp cam kolam2 tu x gemar gak..air sungai or laut mmg besh..tp tu la...sun burn..
    g picnic x amek pic ke?

    ReplyDelete
  4. Salam..biarlh dua je..x de owng kacau daun kan..ehe..

    ReplyDelete
  5. salam

    pergi berjimba-jimba rupa-rupanya..

    ReplyDelete
  6. Bestnya berBBQ.. dah lama x buat BBQ..

    Entry terbaru padlie: Darah... Takutnye..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!