KERANA MU JACKIE CHAN

29.3.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Sebab entri khabar angin yang belum terbukti kesahihannya tentang kematian actor Hong Kong Jackie Chan tu buat kali pertamanya post Sang Lekit menjadi Featured Post kat Innit. Kalau blogger yang biasa ping entri kat innit akan tau di mana paparan entri kalau tersenarai di Featured Post.


Tersenarai antara top 8 di ruangan news membuatkan entri itu menjana traffic tertinggi dalam masa 4 jam merujuk kepada blogspot stats la. Dan juga menjadi Pageviews tertinggi dalam masa 4 jam di stats blogspot juga.
Apa yang Sang Lekit teruja sebab terpilih dalam Features Post kat innit tu jer.. Sebab inilah kali pertama entri Sang Lekit di paparkan kat situ. Kalau Pageviews & traffic tu takde la pecah rekod lagi sebab ada entri yang sebelum ni lebih banyak pageviews & traffic. Saja jer attached nak bagi cantik. Kekekekekeke

P/S : Jangan salah faham lekit sendiri tak tahu samada khabar kematian Jackie Chan tu benar atau gosip. Lekit dah mention kat entri tu kesahihan tak dapat di pastikan, so jangan anggap entri tu kerana traffic semata - mata sehingga Sang Lekit sanggup menipu orang yang membaca. Harap maklum


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

6 comments:

  1. oh rupanya tulis entry khabar angin tu td sbb trafik jer ker..hehe..macam²lah lekit nih

    ReplyDelete
  2. tajuk gempak penting utk attract readers kann..heheheh

    ReplyDelete
  3. Takde la marah cik betty.. Just taknak org slh faham tu yg mention balik tu.

    ReplyDelete
  4. tahniah dpt featured post..

    hrp2 tu gosip smate2..huhu

    ReplyDelete
  5. Hehehe ingatkan Jackie dah ada blog :P

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!