MARI BERKENALAN DENGAN FOLLOWER YANG 700 LEKIT

13.3.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Diam tak diam dah 700.. walau progres blog ni takde la sepantas blog lain yang baru 2 3 bulan dah cecah 500 - 600 follower tapi Alhamdulillah.. Walau perlahan pada permulaannya namun agak ada gerakkan di pertengahan. March genap la usia 2 tahun blog Melekit ni. Ha.. kau bukan baru lagi blog ni cuma awal kemunculannya kurang mendapat publisiti & promosi sebab time tu den tak tau lagi selok belok berblog ni.

Okies.. pada Anniversary yang ke 2 blog ni.. Dengan sukacitnya memilih follower yang ke 700 untuk menjadi mangsa skodeng. Blog yang di beri nama BelogKiter kepunyaan seorang gadis comel yang juga dalam kategori pets lover sebab laters entry cik adik ni Lekit baca kisah pasal kucing dia. clik untuk baca : Popoy yang bucuk , Sih yang bersih ,Mok yang ngader. Yang paling Lekit suka dia guna background hitam.. Blog dia simple kemas dan comel. Kalau masuk memang tak serabut sangat sebab takde gadget2 or widget2 yang tak diperlukan kat situ. Menggunakan template 2 side bar.. Even Blogpost dia agak sempit tapi kekemasan tu buat kita selesa untuk baca netri beliau.

Header BelogKiter. Kemas & simple

Font & color yang di gunakan juga kemas & simple. Takde la berbelit - belit tulisan. Kita senang membaca dengan aman. Pada korang yang nak tambah kenalan dalam blog ni.. Harus la terjah BelogKiter sebab dia mempunyai ciri - ciri blog yang tak kan buat kita hangin nak enter. Ringan, simple kemas & comel. Jom terjah follower Sang Lekit yang 700 ni.

Clik BelogKiter


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

2 comments:

  1. k.aina baru 50 lebih follower entah le tahun bila nak dapat 700 tu...ciankan? baru 3 bulan aktif walaupun blog ni dah wujud setahun lepas...

    ReplyDelete
  2. Tahniah2 !! Keep up your good work k !!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!