MASIH TERSADAI DISINI

20.3.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

Maaf la kalau blog ni ada sikit habuk2 & sawang. Sang Lekit masih lagi tersadai di kampung halaman. Ada yang tanya kat mana?? Kat Kulim, kedah. Kat sini berukban agak siput sedut so tak dapat nak balas kunjungan. Sempena ada kat kampung nak so Lekit memang jarang online. Yelah skali skala dapat balik kampung so nak penuhi masa tu dengan family

Insyaallah kalau takde aral melintang pukang.. Esok Sang Lekit akan kembali ke lubuk. Lubuk mana?? Bukan Lubuk puaka yer.. Kerumah kedua.. erkk.. kedua ker?? Kira rumah Lekit juga la di Sg Buloh sana. Sesampainya kat sana nanti akan di update aktiviti ku kat sini even takde sangat pun aktiviti. kekekekekeke

Pada semua kengkawan yang setia menyinggah tu.. kunjungan akan berbalas setibanya di sana yer.. Pada Geng2 baru yang follow blog melekit ni nanti sang Lekit akan melekat kat blog korang yer.

3 comments:

  1. laaaaa.... balik kulim ka? awat xhabaq?? ;-D

    ReplyDelete
  2. kulim.. oh kulimmmmmm huhuhu windu nak balik kampunggg.. kim salam orang kampung yer suria hehe

    ReplyDelete
  3. jauh nyer balik..dekat la dengan kg kayrul kat kepala batas, penang...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com