MASIH TERSADAI DISINI

20.3.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

Maaf la kalau blog ni ada sikit habuk2 & sawang. Sang Lekit masih lagi tersadai di kampung halaman. Ada yang tanya kat mana?? Kat Kulim, kedah. Kat sini berukban agak siput sedut so tak dapat nak balas kunjungan. Sempena ada kat kampung nak so Lekit memang jarang online. Yelah skali skala dapat balik kampung so nak penuhi masa tu dengan family

Insyaallah kalau takde aral melintang pukang.. Esok Sang Lekit akan kembali ke lubuk. Lubuk mana?? Bukan Lubuk puaka yer.. Kerumah kedua.. erkk.. kedua ker?? Kira rumah Lekit juga la di Sg Buloh sana. Sesampainya kat sana nanti akan di update aktiviti ku kat sini even takde sangat pun aktiviti. kekekekekeke

Pada semua kengkawan yang setia menyinggah tu.. kunjungan akan berbalas setibanya di sana yer.. Pada Geng2 baru yang follow blog melekit ni nanti sang Lekit akan melekat kat blog korang yer.

3 comments:

  1. laaaaa.... balik kulim ka? awat xhabaq?? ;-D

    ReplyDelete
  2. kulim.. oh kulimmmmmm huhuhu windu nak balik kampunggg.. kim salam orang kampung yer suria hehe

    ReplyDelete
  3. jauh nyer balik..dekat la dengan kg kayrul kat kepala batas, penang...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!