MEROYAN BILA PENCERAMAH KPM BANGKITKAN ISU CIKGU SHIDA

10.3.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Wah memang fanatik kan Sang Lekit dengan Cikgu Shida ni, kan?? Sudah semestinya.. Lekit akan terus ikuti beliau. Sejauh mana beliau akan berjaya bersama Video mimingnya.. Nampaknya sekarang segala post kat FB beliau pun makin kurang sambutan.. Tapi belum bernoktah fenomena cikgu shida ni. Masih ada kisah terbaru..

Alkisahnya seorang FANatik cikgu shida ni menyatakan ketidakpuasan hatinya terhadap seorang penceramah KPM bila menyentuh isu pasal cikgu shida ni.. So dia post la kat FB pasal tu lalu di komen la FANatik yang lain serta cikgu shida sekali. Seperti biasa.. Meroyan la cikgu shida kalau di kritik. Mula la tunjuk perasaan dia kat FB & blog. Seperti kita sedia maklum.. beliau hanya akan terima pujian bukan kritikan sebabnya.. Beliau memang lebih suka di ampu dari menerima kenyataan sebenar (tak pernah lagi ler Si Lekit tengok cikgu shida minta orang komen apa kekurangan dia selain asyik suruh FAN tekan butang LIKE jer or minta comment tapi hanya yang puji jer dia approve yang tak puji kena delete) .. apa kes jom kita lihat attachment ni...

Meroyan di FB
Di Blog

Sebabnya kes ni...


Dan apa kata FANatik beliau pula..


Apakah kita dalam kategori tidak boleh menerima arus kemajuan jika tidak menyokong sistem pendidikan baru yang cikgu shida cipta ni?? Sistem pendidikkan?? Ye ker?? Tepuk dada tanya selera.. apakah yang di buat sekarang lebih kepada untuk pendidikan?? Atau sekadar hiburan yang takde moral selain memperlihatkan aksi miming dengan makeup yang kadang2 dah macam badut.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

7 comments:

  1. uhhhh she's annoying. better kalau die bukan seorang cikgu. disaster betul!

    ReplyDelete
  2. ontahla lekit..hanya dia jer yg paham apa dia buat..kita kot yg susah nak terima pembaharuan..adala try jugak suh my hubby tgk video dia tu dan bg pendapat..dia kt maleh ah..mcm sewel jerr..tp sapalah kita nak nilai orang kan..biorkanlah dia..kita dok keji² dia pun dia lg semangat nak buat video baru..ada jugak la org suka video dia tu..walaupun dia nampak mcm malukan diri sendiri tp org lain terhibur..oklah tu jd penghibur drpd jd penjenayah..

    ReplyDelete
  3. tak kisah la sapapun nak sokong dia.. tp seorang cikgu rasanya perangai & statement2 beliau sebelum ni memang tak sesuai la.. sy ikuti dr awal.. so byk yg sy simpan apa yg dia cakap.

    ReplyDelete
  4. huhu..cikgu shida..nk tgk sejauh mna bole pegi..neither gud or not..

    ReplyDelete
  5. dia cam ada masalah mental je choco tgk..huhu...mencemarkan profession perguruan jek..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!