NAK TAHU PENYUMBANG TRAFFIC TERTINGGI DI BLOG MELEKIT?

27.3.11 Suria Lekatlekit 17 Comments

Lagi ibu ayam nak riuh sekampung ni... Bukan la nak berlagak cuma nak berkongsi ilmu dengan semua. Sang Lekit ni memang suka kongsi apa saja sang lekit tahu & rasa membawa manafaat kepada orang lain. Den tak kedekut ilmu tau.. Bagi sang Lekit ilmu yang di kongsi untuk keuntungan bersama akan membawa lebih keuntungan & berkat. walau kadang - kadang Sang Lekit perasan ada blogger yang jenis kedekut sangat.. Lebih - lebih lagi nak share rahsia menjana traffic di blog so terpaksa la kita skodeng & curi sendiri ilmu tu.

Lekit pernah buat entri pasal apesal.com tak lama dulu.. Meh sini sang Lekit nak buktikan keberkesanan traffic di blog bila kita ping entri di apesal.com. walau tak genap pun sebulan Sang Lekit menjadi warga apesal.com tapi pulangan dari apesal.com ni memang agak mengkagumkan. Pernah mencecah 1000uv memalui stats di blogspot untuk satu hari di blog melekit ni. UV harian pula sekarang ni tak kurang dari 300uv. Selalunya akan cecah juga la 500uv sejak terjebak dengan apesal.com. Entri yang di ping kat apesal.com cuma 11 entri sahaja tapi tetap traffic mencanak. Kira satu kejayaan jugak bagi blog tepian longkang macam sang Lekit ni.

So, dengan kejayaan kecil ni rasa teruja juga nak kongsi dengan semua.. Mungkin ada di antara blogger yang memerlukan so jom kita sama - sama join apesal.com sebagai salah satu medan untuk memperkenalkan blog & penulisan kita. Jangan lupa baca dulu syarat - syarat yang di tetapkan agar entri anda tidak di rejectkan oleh pihak apesal.com.

Untuk traffic harian (hari ni)
Untuk traffic mingguan (minggu ini)
Untuk traffic bulanan (bulan ini walau belum sampai akhir bulan)
Peningkatan dari jumlah pageviews amat membanggakan bila ping entri di apesal.com
P/s : Ini cuma traffic yang di sumbangkan melalui apesal.com jer... Kalau di campur dengan penyumbang2 lain walau kecil tapi jumlahnya akan lebih dari apa yang korang tengok la. 

So, pada korang yang belum lagi sertai apesal.com jom la join. Boleh clik DISINI untuk ke website apesal.com & clik DISINI untuk mengetahui syarat & peraturan untuk ping entri.

Penambahan sebagai rujukan

Pageviews dari rujukan stats blogspot untuk 26 march sehingga pukul 12.00am
Jumlah pelawat dari Gengblogger pada 26 march 2011 sehingga pukul 11.55pm
Jumlah Pageviews (658) & Unique View (415) pada 26 march 2011 sehingga pukul 11.55pm. Rujukan analitik nuffnang



Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

17 comments:

  1. wah..... bagusnya apesal tu....

    ReplyDelete
  2. tahniah kak...deqdeq tgk bila deqdeq singgah blog akak...mmg ramai je msk sini...

    tahniah kak

    ReplyDelete
  3. memang dah join! serius traffic mencanak naik ..

    ReplyDelete
  4. thnks akk 4 da info. blog org ni mcm tak de sape nk singgah je =( nk try lah

    ReplyDelete
  5. wah. nak try la kak. time kasih :) hehe. datang la blog kita nanti ~

    ReplyDelete
  6. ha ah..akak ada ter masuk sekejap..macam best..tp lum join lg..nnti akak masuk lg..

    ReplyDelete
  7. x penah dgr un apesal .com nie.. nk join la.. :)

    ReplyDelete
  8. yeah.. saye pon dah join.. traffic mencanak tinggi woo..

    ReplyDelete
  9. Tahniah..tahniah..moga terus maju.. =)

    ReplyDelete
  10. wahhh bukan main lagi ko ye UV ribu ribannn..haruslah cepat2 upload header... dah org tolong buat kena la pandai appreciate kan kan kan.. :)

    ReplyDelete
  11. saya dah join apesal tapi tak tau lak post saya ni dah masuk apesal ke belum.. mcm nea nak buat post ni lekit,,, ajar la nak post artikel kat apesal ni.. camner nak check kiter punya artikel dah post ke belum... buat la satu page nak post artikel kat apesal nie.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..terasa peningkatan traffik dri apesal.com..terima kasih.

    semoga anda dan kita semua semakin sukses dengan apesal.com

    ReplyDelete
  13. bestnye..tahniah abby..bole la cma cube nnti..

    ReplyDelete
  14. td ada tgk apesal.com tu..tp dia mcm ada suruh letak satu widget diaorang kat blog kita kan..lepas tu x jadik daftar sbb mcm pening..

    lekit letak widget apesal.com tu kat mana? x nampak pon..

    ReplyDelete
  15. tahniah..seronoknya tengok traffic meningkat.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!