NENEK MUDA! DAPAT CUCU PADA USIA 23 TAHUN

8.3.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Rifca, 23, dia berkahwin dengan penjual barang kemas, Ionel Stanescu, ketika dia baru berusia 11 tahun, manakala lelaki terbabit 13. Anak sulung beliau (perempuan) berkahwin pada usia 10 tahun dan melahirkan anak enam bulan selepas itu.

Huhuhu.. 23 tahun dah bergelar nenek. Dari mak bapak hingga ke anak berkahwin dalam usia kanak - kanak..  Bayangkan anak korang yang seusia tu dah kawen. Aduhai.. terlalu kecil nak uruskan rumahtangga sedang dorang pun perlu di uruskan lagi. Tapi berbeza dengan keluarga Rifca ni kan?? Maybe sebab Rifca dah berpengalaman berkahwin dalam usia kanak - kanak then cara didikkan dia pada anak dia pun sama macam mana dia melalui alam kanak - kanak dalam gelaran isteri.

Tapi dalam kes ni Rifca bukan la menggalakkan anak beliau kawen dalam usia kanak - kanak malah dia nak anak dia meneruskan pelajaran namun  kedegilan anak gadis itu sendiri berhenti sekolah dan memilih untuk berumahtangga dalam usia terlalu muda.

Tak tau la Sang Lekit nak kategori kisah ni sebagai aneh ker.. menarik ker.. pelik ker or ajaib. Apapun memang agak lain dari yang lain dan sedikit janggal kalau berlaku dalam masyarakat kita sekarang. Tapi apa nak hairan.. even takde perkahwinan secara rasmi pun kanak - kanak sekarang memang dah advance dalam hal suami isteri ni. Pepaham je la.. Kalau tak.. takde la kita gempar dulu dengan kes 2 adik beradik yang melakukan aksi seks tu.

Rujukan (harian metro) : Rifca nenek paling muda di dunia


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

10 comments:

  1. aneh kot..cube bygkn mase kite umo 13 taun..nk beli papepn mintak duit parents lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. memang..budak2 skang advance! =_='

    psttt..klik ur HB! :P

    ReplyDelete
  3. seyes takut ngan anak2 zaman sekarang ...terlebih advance...

    ReplyDelete
  4. huhu..btul2..biarla dia nk berkahwin daripada dia melakukan perkara yg tak senonoh tu

    ReplyDelete
  5. mcm dh blk ke zmn dulu kala lak kawen muda..=_=

    ReplyDelete
  6. kite umur 23 tgh gaduh2 ngan ex-bopren lagi..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Itulah jodoh,.. ada yg cepat, ada yg lewat...semuanya Tuhan dah aturkan..

    ReplyDelete
  8. mungkin sbb didikan dan persekitaran kut jd pemikiran rifca dan anaknya matang walaupun masih muda..mak mak kita dulu pun kawen muda gak kan..moyang sy umo 9 thn dah kawen dah..moyang lelaki sy dah remaja jd dia salu dukung moyang perempuan sy..

    ReplyDelete
  9. mudanye la hai.
    bayangkan umur 10 tahun.tgh mengandung. penat

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!