POSTO! POSTO! DAH SAMPAI

8.3.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Biarpun Lekit pun hampir lupa tapi di sebabkan tadi turun ke bawah buang sampah.. Alang - alang kepalang dah di bawah tu terus la check peti post. Mana lah tau ada surat cinta ker?? Lagi berangan surat cinta.. Takde la check la kot - kot ada apa2 yang menarik kat dalam tu.. Paling - paling Bill kan??

Satu sampul pos laju tertera nama Sang Lekit Binti Ayah nya kat situ.. Tengok alamat pengirim, still tak kenal. So, tak sempat sampai umah sambil - sambil tunggu lift tu siap lekit kopek dah. Ada la cenderahati yang tertera THAILAND.. wah dari Thai datangnya benda tu. Nak baca surat yang ada nampak gelojoh sangat kan.. So, tunggu sampai rumah le sambung.

Then sampai rumah.. surat yang memohon maaf dari Akak penganjur untuk contest Kami 2nd Giveaway yang pernah lekit join dulu tu. Katanya dia terlepas pandang email Sang Lekit. Takpe la kak... Almaklum la kita ni manusia. Mata ada dua jer.. Kalau terlepas pandang tu nak buat macam mana kan??

Untuk contest Kami 2nd Giveaway ni Sang Lekit dapat hadiah Saguhati ke 8... Alhamdulillah rezeki juga tu. Pada kak yanti thanks yer kak.. Hadiah tu dah selamat sejahtera di sisi Sang Lekit.

Sekeping surat bersama cenderahati
Cenderahati dari kak yanti @ Kami 2nd Giveaway

2 comments:

  1. wah..
    cenderahati menarik tu..
    sampai jg akhirnya..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah...menang juga tu...!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!