SEGMEN GAME ANTARA BLOG

23.3.11 Suria Lekatlekit 22 Comments

NAMA KUMPULAN : GENG LEKATLEKIT
NAMA KETUA : LEKAT LEKIT GURL ( http://lekatlekitgurl.blogspot.com/ )

Nama Ahli :
http://woahhhpelangi.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html
http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html
http://brassgirlz.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html
http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html
http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html

Ok.. cukup syarat yang di kenakan oleh Ben Ashaari. Terima kasih pada Geng Lekat Lekit yang memberi kerjasama

22 comments:

  1. http://woahhhpelangi.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html

    ReplyDelete
  2. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html

    ReplyDelete
  3. kaka , yg kt name ahli tu , blog akak pun termasuk sekali tau . cube try tgk group yg dah siap tu

    ReplyDelete
  4. http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/03/segmen-game-antara-blog.html

    betui ckp eryn tu, abc tgk kite mcm terlebih sorng jek..hehehe

    ReplyDelete
  5. tankiuuu dik.. akak pun dah tulis nama adik dlm list akak tu.. so skrg kita kene tunggu lagi 2 org lah yer..

    ReplyDelete
  6. ok semua dah selesai.. dah submit pun kat blog BA kita tunggu jer result. Thanks pada semua yang memberi kerjasama

    ReplyDelete
  7. ade yg tak copy sebijik sebulat ke ?

    ReplyDelete
  8. sye bace group no 1 menang..ea? geng kalut..

    ReplyDelete
  9. dah submit tp rasanya kita kalah sebab br tadi di umumkan pemenang.. blog yg terpantas submit la menang. kita agak lambat. apapun tetap nak ucap terima kasih pada semua yg bg kerjasama

    ReplyDelete
  10. thanks to akak lekat lekit! =) good job! hehehe

    ReplyDelete
  11. op's ada lagi peluang esok.. so kita tunggu je la ekk

    ReplyDelete
  12. ok2...samer kak lekit..penat...tp,,seronok..

    ReplyDelete
  13. eryn, lekit, abc n mak dara..best la korg...luv u all...jap..nk follow korg.. salam blogger..

    ReplyDelete
  14. dtg dari group

    GENG MANTOP BLOGGERS

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/geng-mantop-bloggers.html

    jom singgah...

    ReplyDelete
  15. alamak akak tertinggal pasal game dr incik ben erkh...

    ReplyDelete
  16. ape ni? untuk ape? tak paham. sbb dah seminggu tinggal blog T_T

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!