SIARAN TERGENDALA

4.3.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Hari ni la paling bosan... baru awal bukan broadband en hubby ni dah out of Quota. Tak boleh BW.. even nak loading blog sendiri pun jenuh menunggu.

So, terpaksa tunggu en hubby top up dulu Quota dia. Pelik.. kenapa cepat sangat walhal takde la aku tengok movie kat youtube or download apa sangat. Just on FB & blog jer.. kalau ada pun singgah youtube berapa sangat video aku tengok. Boleh di kira sebelah jari. Berukban ni main kecoh kot...

Just boleh update entri tapi confirm nak ping entri tak boleh punya. Sorry la Uolls kalau hari ni kunjungan korang tak berbalas. Memang siaran tergendala buat seketika waktu.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!