SIARAN TERGENDALA

4.3.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Hari ni la paling bosan... baru awal bukan broadband en hubby ni dah out of Quota. Tak boleh BW.. even nak loading blog sendiri pun jenuh menunggu.

So, terpaksa tunggu en hubby top up dulu Quota dia. Pelik.. kenapa cepat sangat walhal takde la aku tengok movie kat youtube or download apa sangat. Just on FB & blog jer.. kalau ada pun singgah youtube berapa sangat video aku tengok. Boleh di kira sebelah jari. Berukban ni main kecoh kot...

Just boleh update entri tapi confirm nak ping entri tak boleh punya. Sorry la Uolls kalau hari ni kunjungan korang tak berbalas. Memang siaran tergendala buat seketika waktu.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com