TERBAIK DARI NUFFNANG. 2 LAGI BE MUNCUL

25.3.11 Suria Lekatlekit 13 Comments

Awal - awal bulan nampak macam nuffnang merajuk jer dengan Blog melekit ni.. Tapi hujung - hujung bulan Nuffnang menunjukkan keprihatinan beliau terhadap blog tepian longkang macam melekit ni.

Even bulan march ni lambat sikit nak dapat BE tapi tetap tak putus - putus  BE setiap bulan. Alhamdulillah. Hari ni Nuffnang bagi lagi 2 BE untuk Blog Melekit. Satu untuk blog ni & satu lagi untuk Blog contest Sang Lekit even blog tu jarang nak update pun.

 BE yang ke 2 & 3 untuk bulan march 2011
BE yang ke 16 & 17.. tapi 11 lagi dah jadi ME so tinggal 6 jer yang masih berjuang

Nampaknya Nuffnang kembali membuat Sang Lekit yakin untuk menabung bersamanya di blog. Dah cuba heartbeat tapi memandangkan blog melekit ni baru jer pandai bertatih so progress tu takde la sehebat blog - blog yang popular. Mengharapkan BE nuffnang jer kalau harap orang clik tu kebanyakkan visitor blog melekit ni adalah blogger juga so dorang tahu & ada semua tu kat blog sendiri.

Apapun terima kasih buat Nuffnang yang tak jemu - jemu bagi BE kat blog melekit ni setiap bulan.


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

13 comments:

  1. wah..camane nak dpt be ni erk

    ReplyDelete
  2. jeles gila..takda BE lgsung ni..=(

    ReplyDelete
  3. cik lekit, tolong ajar saye sket. cane nak taw itu ade BE?

    ReplyDelete
  4. Tahniah dik!

    Kak Intan pon dpt juge ;) TQ NUFFNANG!

    ReplyDelete
  5. tahniah akak....mmg cemerlang la akak..

    ujang: xkan xde BE...nampak sgt menipu..hehehe

    ReplyDelete
  6. meh bagi 1 BE kat den..kan ada 2 tuhh..huhuhu

    ReplyDelete
  7. jelezzz k.aina...
    baru nak blajar pasal nuffnang...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com