TROJAN MENYERANG

9.3.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Internet slow.. check Berukban.. belum over limit lagi kuota dia. Apsal slow sangat?? Tu dia.. cakap sengsorang depan pc. Hati dah tak berapa sedap... Maybe ada kuman ni. Apa lagi operasi siasatan pun di jalankan. Dengan menggunakan free version anti virus.. Maka peperangan pun bermula.

Patut la demam.. Sampai nak loading blog yang ramping pun tak lepas. Amik kau.. 52 trojan di kesan dalam pc ni. Aduahai mana datangnya trojan2 jahat ni yer?? Apapun ia cuma kuman warga emas yang dah tak power sangat so, tak memerlukan aku untuk format install just delete jer trojan2 tu semua.

Di pinjam dari Google
Tu la padah.. malas nak update antivirus.. Guna free version or trial version. Tapi takpe.. mengikut kajian aku & pendapat ramai.. apa2 jenis anti virus pun takkan boleh protect 100%.. paling kuat 70-80% jer.. Makin update anti virus.. maka virus pun sama. So, kalau virus yang dah memang tak boleh nak delete (kecuali korang memang pakar) tetap la kena format install balik. So, tak guna la pakai anti virus yang mahal2 pun.. kan?? kan?? (statement orang tak banyak duit.. kekekekekeke)

peperangan pun dah tamat.. maka kalau takde aral melintang pukang tunggang langgang.. boleh ler memulakan aktiviti menyibuk ke blog orang pula. kekekekekekekeke


Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas

4 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!