DULU TAK NGAKU SEKARANG DAH BERTUNANG. MASIH INGAT KES TOM MYSTARZ LG YANG PUKUL WANITA MENGANDUNG?

12.4.11 Suria Lekatlekit 19 Comments

Masih ingat kes seorang artis dari program realiti TV Tom my starz LG yang di kaitkan dengan kontroversi pukul wanita mengandung dimana suami kepada wanita itu di katakan kekasihnya & mereka tinggal serumah di rumah Tom ni. Tapi Si Tom ni menafikan hubungan tu & sekaligus menafikan dia ada memukul wanita mengandung tu. Di kejutkan lagi dengan berita apabila Tom di belasah keluarga angkat wanita tersebut dalam satu perjumpaan kerana tidak berpuas hati dengan apa yang telah di lakukan Tom pada wanita tersebut.

Dulu tak mengaku lelaki yang berstatus suami itu kekasih dia.. Sekarang dah bertunang & nak kawen pun. Alah.. Tak pelik la. Macam Memey & norman hakim jugak. Bila jadi kontroversi masing - masing taknak mengaku lepas dah cool sikit keluar la cerita tunang & nak kawen bagai. Agaknya cinta berputik masa menghadapi kontroversi kot.. Tolonglah!!!! Sudah terang lagi bersuluh.. Apapun semoga berbahagia la mereka yer.. Jangan sejarah luka yang terjadi pada orang yang pernah dorang sakiti tu, balik pada dorang pula.

 Rujukan : Media Malaya

Untuk bershopping cenderahati cantik & murah & menjana pendapatan di blog sila clik banner di atas
 

19 comments:

  1. macam2 hal la....lantak la deme..

    ReplyDelete
  2. nda kenal pn sepa artis nie..
    and makin nda kenal sudah artis zaman skrg :)

    ReplyDelete
  3. mendirikan kebahagiaan di atas kesedihan org lain..apa pun jodoh pertemuan di tgh Tuhan..

    ReplyDelete
  4. eeeuuw..menyampah giler kat tom ni....tp..xpe..blasan tuhan tu ttp ada...

    ReplyDelete
  5. emm..
    sbg wanita perlu sentiasa beringat, usah lukakn ati orang lain, kelak kita jg merasa tempias yg sama..
    lelaki pun serupa, fikir banyk kali sblm buat..

    ReplyDelete
  6. pulak dahh..
    hadoii..pape jelah diorang ni..
    dussshhh!!! ^^,

    ReplyDelete
  7. tak mustahil kn..
    pe namanya.. hukum karma eh?.. hehe...

    ReplyDelete
  8. ha baguss lah... nnt dh kawen ko pulak kne pukul n ganyang tom oiiiii!!!

    ReplyDelete
  9. macam2 dunia artis sekarang...

    ReplyDelete
  10. kuangajar punyer pompuan,,mati2 kiter engat tom betul la gara-gara dia artis kan jadi banyak org tabur fitnah,,lps ni malaslah aku nak caya citer artis ni,,psl memey n norman tu lagi kiter x heran huh,,

    ReplyDelete
  11. lol ingat2 kes tu.dh tunang dh?haih~ kalo artis lah kan.

    ReplyDelete
  12. tiba2 kak ida teringat pula kes sorang pelakon perempuan yang pijak perut perempuan mengandung sebab dia syak perempuan tu nak caras laki dia.. tup2 krg dgr pulak gossip yg pelakon wanita tu ada affair ngan sorang model .. hahaha apa nak jd dgn depa ni kan =)

    ReplyDelete
  13. pelik tengok artis yang banyak kontroversi..macam-macam..kadang2 malas nak layan..tapi baca jugak gosip..haha

    ReplyDelete
  14. kalau xde angin masakan pokok leh bergoyang kan.. lain lar kalau ade berok mat yeh kat atas pokok tuh..hahahaha.. :D

    Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat! Aku nak jadi...

    ReplyDelete
  15. dah namapun artis.. kaca tv tu kan tempat tonton lakonan... well... tak terkejut la..

    ReplyDelete
  16. huhu..dunia artis..xpela tom..benda dah jadik..
    apepun selamat berbahagia ye..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!