AGNES MONICA MENINGGAL DUNIA?

30.5.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Sebuah laman blog,mendakwa, penyanyi popular Indonesia, Agnes Monica meninggal dunia Sabtu lalu selepas diberi ubat berlebihan oleh doktor. Berita kematian Agnes yang berusia 24 tahun itu mencetuskan kegemparan kepada peminatnya terutama di laman jaringan sosial Twitter semalam.

 Agnes Monica. Hasil carian google

Jangan panik wahai peminat Agnes Monica kerana beliau masih bernyawa cuma meninggalkan hospital selepas menjalani rawatan kecederaan pada punggungnya. Semua tu cuma gosip semata - mata. Mungkin laman blog tersebut sekadar bergurau atau dia gila traffic kot sampai sanggup menyebarkan gosip kematian pelakon & penyanyi comel lagi lincah dari seberang ni.

Berpada - pada la dalam menyebarkan khabar angin wahai blogger. Orang yang hidup di katakan mati agak melampau jugak la. Kita doakan semoga Agnes baik - baik aja yer...

Rujukan : Harian Metro
                 Kosmo
 

11 comments:

  1. waduh waduh... apa-apaan sih. heheeee

    ReplyDelete
  2. terkejut dengar...moga si manis ni panjang umur dan sht lps ni.buat blogger semua jgn tabur fitnah okey...tak baik buat entri yg tak benar!

    ReplyDelete
  3. bikin keget..haha
    tkejut gak td..usha2 google, then taw la die skit bntot je..adei, xbragak org yg wt rumors tu..huhu

    ReplyDelete
  4. haha..saspen gak bace kat lulu pages td..naseb bukan! kalau ye mmg sejarah berulang la like nike ardilla kan kannnn

    ReplyDelete
  5. tajuk gempak giler..hehe..agnes tu dh ler sama umo dengan sy..seram plak dnga~

    ReplyDelete
  6. inilah dunia artis dan blogger..hohohoh..

    ReplyDelete
  7. haha ingt meninggal betol mase bace paper smlm

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!