AKHIRNYA CECAH JUGA 1000

17.5.11 Suria Lekatlekit 18 Comments

Setelah bertahun, setelah macam - macam cerita, isu & kontroversi.. Akhirnya Blog melekit ni merasa juga cecah 1000++ follower. Memang agak lambat berbanding blog lain yang ada baru 3++ bulan berjaya meraih follower ribu - ribu. Blog ini hanya mempertaruhkan entri dengan kisah2 sendiri, isu - isu semasa yang di kupas kupis & isu2 yang di kopek dari sudut pandangan peribadi jadi tak pelik sangat follower lambat nak beranak pinak berbanding blog yang mempertaruhkan contest & GA.

Sebagai menghargai mereka2 yang sudi klik butang follow tu penghargaan ni di berikan kepada mereka yang berjaya menempatkan diri di follower yang ke 1000. Tak bermakna yang lain - lain tu tak di hargai. Tapi dah jadi satu budaya kat blog yang genap2 di war war kan. Apapun terima kasih pada semua yang menyokong blog melekit ni.. Semua komen, pandangan, teguran & nasihat selama Sang Lekit berblog amat sang lekit hargai termasuk la dengan kehadiran Anonymous. Mereka juga patut di hargai kerana kehadiran mereka tu kadang - kadang memeriahkan majlis di blog ni walau kebanyakkan cuma cari kelemahan untuk di kutuk. Tapi takpe adakala kutukkan tu membina, adakala juga macam satu komen kelakar itu di baca.

Yang bertuah kali kali ni adalah blog Baca dan Senyum. Blog beliau sangat simple & kemas termasuk headernya juga. Tak sarat apatah lagi berat, sila2 ringankan jari anda klik & berkenalan dengan blog Baca dan Senyum ni.

 

18 comments:

  1. tahniah & conratulation...!!!

    blog PH makan masa hampir 9 bulan utk mencecah 1000 follower...blog walking siang malam, perah otak utk hasilkan entri yang best...tp, baru PH sedar selama ni blog PH ada lebih dari 1000 silent reader...hehehehe...

    p/s : blog lekit ni pun banyak silent reader...PH salah seorang darinya...hehehehe...cuma tak tinggal komen jer...hu hu hu

    ReplyDelete
  2. Congrats Suria.... Suria le yang byk bagi kak ida semangat masa kak ida nak berblog dulu.. tengkiuu dan tahniah yer =)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah ye sis!bilangan followers bukan penentu blog tu bagus.biarlah followers tak ramai dan tak mendadak naik,yg penting sis kekalkan gaya penulisan dan mantapkan lagi entri dgn idea sis tersendiri.kitorg sentiasa setia baca entri sis di sini ;-)

    ReplyDelete
  4. tahniah! itu maknanya ramai yg boleh terima penulisan cik puan suria..^_^


    semoga terus sukses..dan semoga follower2 ni terus setia menyokong cik puan suria..bukan setakat tekan button follow je..ehehe..


    p/s::saya adalah follower dan pembaca setia cik puan suria walaupun jarang meninggalkan jejak..jgn marah ye..kui3..

    ReplyDelete
  5. wahh..time cma masuk ni dah ade 1006 follower..
    tahniah abby..

    ReplyDelete
  6. congratz sayang!
    teruskan berblogging ya ;)

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah.. dah 1006 follower... semoga bertambah maju... :)

    ReplyDelete
  8. tahniah ye dear:)
    dah lama nampak adik dimana2 baru sekarang nak kenal..ekekeke

    ReplyDelete
  9. waaa...tahniah...!
    hppy blogging!

    ReplyDelete
  10. yeah bacadansenyum dah datang. haaa takut x? hehehe tahniah ya :)

    ReplyDelete
  11. tahniah dah cecah 1000+..!! =)

    ReplyDelete
  12. dah cukup bagus tu. sedang meningkat :)

    ReplyDelete
  13. tahniah!!!!! =)
    rezekei HARUS dikongsi... haahahahaha

    ReplyDelete
  14. thniah!!
    slalu bace blog akk & akk lah byk bg org semangat lg2 tyme org suke wat entry give up nk tutup blog..hehe :)

    ReplyDelete
  15. taniah coz dah de 1000 folower moga btmbh2 lg nti...post entry pun not bad best...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!