BACA AL-FATIHAH SETELAH KANTOI KHALWAT

20.5.11 Suria Lekatlekit 17 Comments

Nak gelak ke..nak senyum ke.. nak marah ke.. or nak tahan semua tu?? Apapun memang kelakar kisah ni. Di sebabkan kelakar & ada moralnya yang boleh di jadikan teladan supaya di jadikan sempadan maka sang lekit nak kongsi dengan semua kat blog ni.

Alkisahnya seorang gadis ni kantoi khalwat dengan seorang kekasih dia kat sebuah rumah flat. Setelah di cekup si gadis ni terus membaca surah Al - Fatihah sebaik pintu bilik dia di buka. Mungkin gadis ni terlampau panik kot, maka terjadilah peristiwa lucu macam ni. Kalau di ikutkan apa kena mengena surah Al - Fatihah dengan situasi yang di hadapi waktu tu kan??

Pasangan kantoi yang di soal siasat

Walaupun agak kelakar tapi elok la di jadikan sempadan dari melakukan perkara tersebut.

Rujukan : Sinar Harian

17 comments:

  1. hehehehe.. kelakar pown adew jugew.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. konon nampak macam org islam kot...hehe

    ReplyDelete
  3. dia nak baca doa pendinding kot..
    sekali keluar yang lain pulak..
    hahhha

    ReplyDelete
  4. tu org kata,dh kantoi baru nk ingat Allah.takutnya.rara mintak jauh dr benda2 cm ni.

    ReplyDelete
  5. nk cakap padan muke kat depan muke die leh tak? haha

    ReplyDelete
  6. kelakar pulak bila baca tentang kisah pasangan nie...Masa berkhalwat tak ingat langsung kat Allah, bila kantoi gelabah bagai2x sampai g baca fatiha..kekonon bila penguatkuasa tu dgr fatihah boleh lepasss..hihihi

    ReplyDelete
  7. lepas buat jahat baru nak ingat Tuhan...

    ReplyDelete
  8. tengah bygkan pompuan tu baca mcm tesempak hantu.. hahaha

    ReplyDelete
  9. nasib baik dia tak baca doa makan

    ReplyDelete
  10. ingat plk 2.... time buat x geti nak ingat... hahahaha

    ReplyDelete
  11. adeh memang lawak beliau ni..
    dah kena tangkap baru nak baca al-fatihah

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah pandai nak baca alfatihah..kalo tetiba dia lompat breakdance ape ke halnye..ekekek

    teringat kes sorng lelaki siap suruh polis tunggu dia sembahyang hajat sebelum kena tangkap sebab kes bunuh

    ReplyDelete
  13. tetiba jadi alim pulak hehe

    ReplyDelete
  14. ish sempat lg nak baca al fatihah tu.. adoiyaii

    ReplyDelete
  15. cer baca yasin lak..!lg pjg sikit nak abes..kekekeke

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!