BLOG MELEKIT JADI PILIHAN BLOG SENSASI MINGGU INI

9.5.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Terima kasih kepada Blog Sensasi kerana menjadikan blog Apa yang melekat lekit hari ni sebagai blog pilihan untuk di review sekaligus memberi publisiti & promosi pada blog sang lekit ni.

Terharu sangat dengan penghargaan tu. Yelah.. blog yang tepian longkang macam sang lekit mendapat tempat di hati Blog sensasi tu. walau ulasan nya ringkas tentang blog melekit ni tapi tetap sang lekit nak ucapkan jutaan terima kasih pada pihak blog sensasi.

Untuk pengetahuan korang ini bukan segmen yang memerlukan korang sertai dengan membuat entri yang di anjurkan pihak blog sensasi untuk memilih blog mana untuk di review.. Mereka memilih secara rawak kot. Rasa blog mana yang sesuai & berjaya menggoda admin blog sensasi maka blog tu akan menjadi pilihan mingguan. Jadi, tak perlu la korang tertanya - tanya lagi macam mana nak menjadi pilihan mingguan blog sensasi. Cuma tunggu jer.. kalau ada rezeki insyallah ada la tu.

Entri ni bukan nak menunjuk - nunjuk sekadar untuk mengucapkan terima kasih kepada pihak blog sensasi.

10 comments:

  1. tahniah cik lekit..murah rezeki semenjak dua ni ekk...ekekeke

    ReplyDelete
  2. memang sensasi pun lekit je yg berani tulis apa yg lekit rasa..

    ReplyDelete
  3. ala blog akk best lah.mmg patut dpt lah.tak ske akk ckp blog akk blog longkang.best apa.longkang kan busuk.

    ReplyDelete
  4. tahniah...blog ni mmg best...template pun cun

    ReplyDelete
  5. memang sensasi pon belog nie!!

    ekekekekek

    ReplyDelete
  6. wahh...dlm saje2 try tu bole tercalon juga..tahniah...
    rezeki mencurah2 ye abby..

    (be cma skrg x mao masuk pun..huhu..)

    ReplyDelete
  7. jumpa blOg kamu pOng kat sana la... ^___^

    ReplyDelete
  8. blog akk mmg best la..
    kite suke..
    thniah :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!