PELAKON PAK UDA @ ZAMI ISMAIL KEMBALI KERAHMATULLAH

19.6.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Watak Pak Uda dalam sitcom Pi mai Pi mai Tang tu mungkin ramai yang masih ingat kan? Dengan kemeja di butangkan senget, telatah dia sebagai orang tua & tauke warung Flat sri wangi pasti terpahat di ingatan kita.

Hasil carian google
 
Kini Watak Pak Uda itu bukan hanya tinggal kenangan malah pemilik watak itu juga telah meninggalkan kita dalam kenangan. Perjuangan sebagai insan seni telah pun berakhir. Dan perjuangan hidupnya juga sebagai seorang insan sudah bertitik Noktah Zami Ismail atau lebih dikenali dengan nama Pak uda berusia 67 telah menghembuskan nafasnya yang terakhir akibat serangan sakit jantung pagisemalam. (Rujukan di ambil dari blog Bicara Mak Dara)

Hasil carian google

Takziah kepada keluarga Pak Uda @ Zami Ismail & Semoga roh arwah di cucuri rahmat dia tempatkan di kalangan orang - orang yang beriman. Al-Fatihah..

4 comments:

  1. al-fatihah, akak tgk kat melodi

    ReplyDelete
  2. semoga kebaikkan yg dilakukan meletakkan arwah di tempat org yg beriman.

    ReplyDelete
  3. watak trademark pakai baju kancing senget.....tahu masa lepak kat gengblogger, ramai buat entri belasungkawa...al Fatihah.......

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *