GAMBAR BABY GIRL PENYANYI ELYANA

28.8.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Mesti korang kenal kan dengan penyanyi Elyana yang popular dengan lagu kalis rindu. Teruja sang lekit dengar penyanyi Elyana selamat melahirkan baby girl petang semalam. (Sumber rujukan : Media Malaya). Sorang lagi Geng anak august lahir. Sang lekit pun lahir bulan ogos. Op's.. Hari ni genaplah 15 tahun usia sang lekit. Boleh gitu menyamar gadis 15 tahun?? Kekekekekeke

Elyana & suami. Carian google

Tahniah kepada Penyanyi Elyana & suami atas kelahiran baby girl yang comel tu.

Ni la baby girl dorang yang cute & sebaya dengan baby girl sang lekit. Cuma beza 7 hari jer

11 comments:

  1. rasanya header tu dah kena tukar lain..keh3...cari yg slim pulak...


    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  2. hehehehe....sejuk hati bila tgk baby baru lahir. sebab mereka sangat suci.

    ReplyDelete
  3. tahniah elyana.. comel giler anak dia org berdua hehe

    ReplyDelete
  4. wah, Lekit pun dapat bayi comel juga kan.. ehehe.. sebaya plak tu.. bole g skola sama2.. eheh

    Salam Aidilfitri buat Lekitdan sekeluarga. juga salam kemerdekaan 2011 buat semua (",)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya aidilfitri...
    maaf zahir dan batin..
    hehe hari raya dlm berpantang la yea k.lekit...

    t.care!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah utk elyana ngan suomi

    ReplyDelete
  7. comelnyerrr dia, alahai.. smg cpt bsr.. hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!