GAMBAR BABY GIRL PENYANYI ELYANA

28.8.11 Suria Lekatlekit 11 Comments

Mesti korang kenal kan dengan penyanyi Elyana yang popular dengan lagu kalis rindu. Teruja sang lekit dengar penyanyi Elyana selamat melahirkan baby girl petang semalam. (Sumber rujukan : Media Malaya). Sorang lagi Geng anak august lahir. Sang lekit pun lahir bulan ogos. Op's.. Hari ni genaplah 15 tahun usia sang lekit. Boleh gitu menyamar gadis 15 tahun?? Kekekekekeke

Elyana & suami. Carian google

Tahniah kepada Penyanyi Elyana & suami atas kelahiran baby girl yang comel tu.

Ni la baby girl dorang yang cute & sebaya dengan baby girl sang lekit. Cuma beza 7 hari jer

11 comments:

  1. rasanya header tu dah kena tukar lain..keh3...cari yg slim pulak...


    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  2. hehehehe....sejuk hati bila tgk baby baru lahir. sebab mereka sangat suci.

    ReplyDelete
  3. tahniah elyana.. comel giler anak dia org berdua hehe

    ReplyDelete
  4. wah, Lekit pun dapat bayi comel juga kan.. ehehe.. sebaya plak tu.. bole g skola sama2.. eheh

    Salam Aidilfitri buat Lekitdan sekeluarga. juga salam kemerdekaan 2011 buat semua (",)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya aidilfitri...
    maaf zahir dan batin..
    hehe hari raya dlm berpantang la yea k.lekit...

    t.care!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah utk elyana ngan suomi

    ReplyDelete
  7. comelnyerrr dia, alahai.. smg cpt bsr.. hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com