REZEKI BULAN PUASA DARI NUFNANG

11.8.11 Suria Lekatlekit 25 Comments

Amboi bukan main susah sekarang ni nak dapat iklan kempen CPM dari nuffnang atau orang lebih kenal dengan BE, kan?? Nak dapat satu BE sebulan pun dah susah sekarang ni apa lagi nak meriahkaripapusing BE yang lebih dari sepeluh running kat blog macam dulu.

Dah tu BE cepat sangat jadi ME. Dulu bertahan jugak sebulan.. sekarang ni seminggu jer. Sang lekit redha jer anggap tu sebagai rezeki kalau ada, kalau takde bermakna takde rezeki. Aktiviti berblog tetap di teruskan seperti biasa tanpa nada putus asa walau takde BE. Tak jejaskan mood berblog pun. Insyaallah blog ni terus hidup selagi kudrat tu ada. Lepas ni tak tau berapa lama nak bercuti berblog...

Okies berbalik cerita BE tadi.. Terima kasih pada NuffnangMaxis Blackberry Playbook Launch (Grapevine) yang memilih blog melekit untuk kempen ini. Satu jer untuk bulan ogos setakat ni. Terima kasih daun keladi, kalau ada jangan segan silu bagi la lagi. kekekekekeke

BE 11.08.11

25 comments:

  1. Wah..tahniah dpt BE baru.. Rezeki bulan puasa kn? hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah kak..
    tu ar knn..
    cepat je bertuka ME..
    tapi okey ape..=)

    ReplyDelete
  3. tahniah lekit...

    saya pun baru dapat satu jer...dari nescafe

    ReplyDelete
  4. rezeki bln pose ngan rezeki baby la tuh. ek eh, baru prasan header baru. cun! ;p

    ReplyDelete
  5. akak pun ada satu je..
    tu je yang ada..
    harap2 bertahan la untuk beberapa bulan..hehhe...

    ReplyDelete
  6. cot...omak akak!! cute la header baru..maklumlah da ada gelaran baru kan..dear mummy..hehe

    akak sekarang macam dah tak nampak je nuffnang ni..huh

    ReplyDelete
  7. bagilah 2 ke 3....kedekut sangat...keh3

    ReplyDelete
  8. wahhh.tahniah aka. fara first day puasa pown dapat BE. tu la fisrt time fara dpt BE. minggu ni pown dapat ag.hehe. tp satu jew. rezeki bulan puasa kan kak? :D

    ReplyDelete
  9. wah.. makin murah rezeki tu kn kak. so, ape lagi, bile leh cash out kak :)

    ReplyDelete
  10. wow..header baru noqs...cantik2..

    tahniah abby~~

    ReplyDelete
  11. ALHAMDULILLAH, rezeki bulan puasa la tuh
    sy pun dapat satu gak cek pg td
    lama benor dah tak dapat BE ni,haha

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah!!! Rezeki!! Walaupun satu tapi memadai dari x ada.. Rezeki tu.. Akakpun satu je BE.. Itu pun melekit2 rasanya nak tggu naik dari satu sen ke satu sen.. Tp x apa.. Anggap itu bonus & tujuan asal berbelog bukan itu sahaja.. Wang bukan ukuran {tapi kalo Mr. Nuff nak bagi alahaiiii apalah salahnya kihkihkihkih ;p}

    ReplyDelete
  13. rara pon dpt jugak duet raya dr nuff =0

    ReplyDelete
  14. biasa latu...orang lain langsung tak dapat, lama tak ke sini, header tukar lagi yaaa....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!