RM500-RM1K HARGA UNTUK JEMPUT CIKGU SHIDA MIMING DI MAJLIS ANDA

6.10.11 Suria Lekatlekit 30 Comments

Tu dia.. Cikgu shida dah buka quotation bagi sesapa yang berminat nak suruh cikgu shida ber miming kat majlis korang. Miming di majlis?? Apa kes??

Aduhai cikgu shida.. Setakat miming tu nak suruh orang bayar baik la jemput penyanyi. Penyanyi suam2 kuku pun takpe, sekurang kurangnya dia menyanyi pakej dengan menari sekali bukan setakat miming. Korang pernah tengok tak video cikgu shida miming kat karnival apatah.. setakat miming, jalan sini, jalan sana.. goyang2 badan sikit. Macam tu je nak suruh orang bayar??


Tak tahu la kalau orang lain rasa terhibur & yakin cikgu shida ni mampu memeriahkan & menghiburkan tetamu kat majlis dorang. Tapi bagi sang lekit la setakat miming jer... ada baik rm500 -rm1k tu aku tambah lauk pauk, jemput lebih sikit tetamu. Bagi dorang makan puas - puas.Cukup tak berbaloi nak bayar kalau hanya bermiming macam tu.

30 comments:

  1. wah cikgu shida dah pandai demand

    ReplyDelete
  2. makin lama, makin hanyut pulak cikgu ni. memula cakap, hanya hobi. pastu bila dah pemes, berlakon filem. skang dah buat bisnes.

    haiyo. tatau la siapa yg panggil dia kat kenduri kawen. setakat miming, adik2 tahfiz baca quran lagi best. berkat skit majlis.

    ReplyDelete
  3. free pon blom tentu sy nk pggl dia... hahahaha

    ReplyDelete
  4. miming je dngan harga camtu??
    duit tu buat isi perut lagi baguss..haha=)

    ReplyDelete
  5. LOL! mahalnya..dah macam retis...miming je pon..baik miming sendiri free jerk...ni mahal bapak lah! =D

    ReplyDelete
  6. cikgu shida ni...mcm2 hal la...
    adoyai....

    ReplyDelete
  7. baik jemput pemuzik ghazal. ade gak tradisi.

    ReplyDelete
  8. Ha tu dia! lebih baik manfaatkan duit tu ke arah lain..silap2 tetamu pun cabut lari sebab tak tahan tgk miming nyerr..hahaha

    ReplyDelete
  9. biar lah dia...kenapa nak buruk sangka...dia nak cari rezki yg halal.

    ReplyDelete
  10. Cikgu²...

    Semoga dia peroleh rezeki yang halal. ;)

    ReplyDelete
  11. yang kat youtube pun aku naik nyampah tengok..ni kan nk tengok live..huhu

    ReplyDelete
  12. perenggan last sekali tu saye setuju..ehehe..baik duit tu guna wat tmbh lauk pauk jemput lagi ramai org dtg makan..

    ReplyDelete
  13. erkk baik jemput nabil raja lawak jer.. lagi berbaloi...

    ReplyDelete
  14. cukup-cukuplah dengan video miming tu, janganlah demand sampai macam tu.. baru kuar kat tv takkan demand sampai cenggitu.. agak-agaklah..

    ReplyDelete
  15. demandnya cikgu shida sekarang...jgn sampai tak ada org jemput sudah la

    ReplyDelete
  16. mungkin prinsip cikgu shida adalah 'hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih'
    so, apa yg dia mahu, she'll keep doing something supaya ianya tetap terjadi. ohhhh dunia..

    ReplyDelete
  17. stakat nk miming,panggil rara pon boleh.

    ReplyDelete
  18. pehhhh perlu ke??demanding gylerrrrr

    ReplyDelete
  19. rasanya memang tak laku promosi dia ni nanti..memperbodohkan diri sendiri.

    makin kronik sewelnya tu.

    ReplyDelete
  20. baik jemput amir raja lawak..


    kui3..

    ReplyDelete
  21. perasan popular la dah tu..
    dia ingat dia artis tersohor ke apa.??
    aih...

    ReplyDelete
  22. sebagai seorang cikgu xboleh jual perkhidmatan nya...seorg cikgu x leh promote dan mintak bayaran utk perkhidmatannya.plus cikgu shida i nk miming je pun.. budak umur 3 taun pun boleh miming...

    ReplyDelete
  23. kahkahkah... entry ni kalakor siot... bayaran 500 - 1000 untuk musnahkan majlis anda memang sangat tak berbaloi... kahkahkah...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com