TERCIPTA UNTUKKU

28.10.11 Suria Lekatlekit 19 Comments

Hari ni nak kata takde kelapangan langsung.. ada la sikit kelapangan tapi tak banyak. Yang buat lapang sikit tu dah tentu sebab Lala tak meragam & nak tido hari ni walau tengahari tadi dia buat juga perangai taknak tido. Bukan la lala tido sepanjang siang.. Selalunya dia akan tidur kejab - kejab jer.. Tapi hari ni mungkin sebab cuaca sejuk & mood dia yang baik maka tidur dia panjang la sikit. Bangun sekejab2 berbanding hari2 lain tidur sekejab2.

Nak Update entri hari ni hari takde idea. Nak salahkan cuaca hujan & sejuk pun tak boleh sebab ilham ni nak datang & rehat bukan boleh di set. Otak dah blur, jadi sang lekit tak suka nak paksa2 demi nak penuhkan tuntutan blog yang mesti update sekurang2nya 1 entri. Blog ni kan umpama hobi & mengisi masa lapang.. Jadi ia akan di belai saat ada ilham & masa terluang.

Di sebabkan takde idea hari ni maka terciptalah untuk mu sekalian video ni (sebenar di cipta untuk shahila). Simple je video ni. masa pun tak lama nak buat. Guna pun perisian yang biasa jer.. Movie maker. Untuk kenang kenangan di hari tua & untuk tatapan lala bila dah besar nanti. Biar video ni takde la gempak tapi mungkin 1 hari nanti ia mampu menyentuh perasaan si lala.. kan?? Tu pun kalau video ni wujud sampai lala dah pandai tengok & feel. kekekekeke.. Kalau rasa2 korang nak sama2 berjiwang, jom la tengok hasil kayap sang lekit hari ni...


Buat anak mummy.. Mungkin ini bukan sesuatu yang mampu menzahirkan kasih sayang mummy pada lala, namun ini adalah luahan hati mummy untuk lala... permata hati mummy selamanya.

19 comments:

  1. yang gambar last tu comel sangat lala

    ReplyDelete
  2. Alolollo mummy!! Touching lak ibu tgk video tu.. Siyes!! Inilah dia bila kita dh jd ibu or mummy pd buah hati kita kn?! Naluri mudah trsentuh.. ;)

    ReplyDelete
  3. very sweet video :')
    arisha pula yang terikut2 terharu..hiks..hiks..:'D plus dgn background song, lagi menyentuh hati..love you too, baby lala :**

    ReplyDelete
  4. nanti anak kak lekit dah beso tunjuk kat die kalo die nakal2...hihih mesti t die terharu....hehe

    ReplyDelete
  5. "Buat anak mummy.. Mungkin ini bukan sesuatu yang mampu menzahirkan kasih sayang mummy pada lala, namun ini adalah luahan hati mummy untuk lala... permata hati mummy selamanya"

    so sweet... sampai dalam hati ni ade rase mcm... hhuuuu.. huuu.... huuu.. sob.. sob... terharu la.... tersentuh hati jantan ku ini...

    ReplyDelete
  6. kasih seorang ibu...

    Lala dah beso kalau tengok mesti sengih2 aje..

    ReplyDelete
  7. errmm sayu lak hati pepagi ni baca entry neh :)

    ReplyDelete
  8. Alalalallalala gorgeous nya cik lala~~

    ReplyDelete
  9. Alalalallalala gorgeous nya cik lala~~

    ReplyDelete
  10. makin beso makin tambah comel si kecik lala ni..rajin mummy lala wat video untuk lala..

    ReplyDelete
  11. sweetnya video ni, terharu tengok!

    moga lala membesar menjadi anak yang pandai dan solehah...amin!!

    ReplyDelete
  12. huk huk..x dpt play plak..
    nnti nk cuba lg..

    ReplyDelete
  13. siyes... wajah dia memang mirip si ibunya Lekit... manis senyumannya...

    ReplyDelete
  14. comel lah sesangat. jeles tengok

    ReplyDelete
  15. shahila dah besar nnt sure die terharu tgok video ni. sweet lah kak!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!