BILA ANAK MENJADI PERTARUHAN (entri melekat)

12.11.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Bila anak menjadi pertaruhan, bantuan semua di perlukan. Tak kira yang jauh, dekat, rapat, renggang, kawan & musuh boleh sama - sama turut menyumbang 1 clik tanda sokongan.

Wah.. mukadimah boleh jadi ahli politik ni. Ayat manis gitu.. Bukan apa kali pertama sang lekit mempertaruhkan lala dalam photo contest. Yelah.. baru jadi mummy. dulu takde anak, jadi tak dapat la join apa2 contest yang melibatkan bayi kan? Memandang ini akan di jadikan sticky post, maka tak boleh panjang2 membebel. kalalu korang rasa lala ni comel cuma Clik 'like' kat gambar lala di Fanpage Purple Tulips. Gambar Lala ada DISINI

15 comments:

  1. Wrghhhhh!! Kene like nih.. Ibu bru blk spital ni.. Nnt ibu akan like pic cik lala cuyunk erk.. Gud luck my dear lala.. ;)

    ReplyDelete
  2. mlm nanti okey..sb waktu office hour fb ken block :)

    ReplyDelete
  3. singgah usha entry n iklan....
    sama2 tmbh $ tabung blog.

    ReplyDelete
  4. ni nak wish good luck to lala ke, good luck to mama die ni..?

    ReplyDelete
  5. comel2.. boleh mng ni :) salam knal.. free2, jmput lwt blog.

    ReplyDelete
  6. Contohnya??
    Jom ramai-ramai tengok drama Cinta Elysa..hihi..



    Pakaian lelaki?
    www.kemejakacak.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. semuge berjaya yer sayang lala....auntie dan mya da vote...eheheee

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com