CIKGU SHIDA BAGI AMARAN KAT STUDENT UiTM PERAK

18.11.11 Suria Lekatlekit 26 Comments

Sebab dah terlampau popular maka cikgu shida terpaksa bagi amaran awal - awal kat semua student UiTM Perak. Dia pergi nak buat kerja bukan sesi bertemu peminat, ambil gambar atau sain autograf yer. Walau dia artis popular tahap gaban pun.. korang jangan nak serbu2 time cikgu shida sedang bertugas yer! Ingat tu budak2 (budak ker?) UiTM Perak!

Ayat di serbu tu paling tak boleh blah, kan??

Perlu ke Cikgu Shida nak mention macam tu kat FB? Budak2 UiTM tu majoriti peminat cikgu shida ke? Banyak sangat ke Peminat Fanatik Cikgu Shida kat UiTM tu? Peminat cikgu shida di kalangan penuntut UiTM tu macam budak tadika ke sampai nak ganggu cikgu shida sedang bertugas mengawas dalam dewan peperiksaan. Bajet retis popular sangat la cikgu shida ni. Patut2 dah la perah santan (perasan) tu. Memang la tak di nafikan cikgu shida ada peminat tapi rasanya peminat cikgu shida takde la sebanyak & sefanatik peminat Michael Jackson kot..

Ini buat status macam dia artis No. 1 dunia pulak. Aduhai cikgu shida.. ada je status nak buat sang lekit kondem dia. Tapi di samping kondem ada jugak status sejuk mata memandang dari cikgu shida ni akhirnya.. Nak tengok jugak ke? Boleh jer...

Akhirnya dia reti jugak redha tentang rezeki.. Ok la tu berbanding statement dia dulu pasal APC yang dia tak dapat tu, kan??

26 comments:

  1. masalahnya ada ke student UiTM tu nak serbu dia... huhuhuhuuu

    ReplyDelete
  2. gila la dia ni sjak popular mkin menjadi2.aiya

    ReplyDelete
  3. gila la dia ni sjak popular mkin menjadi2.aiya

    ReplyDelete
  4. hahaha..gila kepoh cikgu ni..heheheheh....

    ReplyDelete
  5. bila tak fofular...nak fofular....so kena lah hadapi....

    ReplyDelete
  6. masalah mental nei cikgu syida nei.

    ReplyDelete
  7. femes kalah menteri kot die tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. poyo betol la dia ni.

    rsa mcam nak bom jer dia

    ReplyDelete
  9. err.~ tak kenal pon 'artis' ni. haha.~
    btw, salam kenal :)

    ReplyDelete
  10. dia tengah praktis tu,biarkan je la..:)

    ReplyDelete
  11. tak suka sgt dgn cikgu syida ni . mcm memalukan diri pun ade
    hahaha

    ReplyDelete
  12. cikgu shida, nak signnnnnn
    saya pun belajar area dekat dgn uitm perak jugak
    hahahaha

    untunglah budak2 uitm, artis jaga exam

    ReplyDelete
  13. betoi la, yg cikgu syida ni dah gila glam, muahahahaaaaa

    ReplyDelete
  14. kalau aku jumpa dia, aku nak tanya dia...

    " kak, jamban kat mana kak?"

    ReplyDelete
  15. patut la ade sense untuk tidak balik uitm perak hari sabtu..kalau matlutfi boleh tahan gak...manusia.manusia

    ReplyDelete
  16. Salam, aku tak fahamlah kenapa kau orang marah sangat dengan Cikgu Shidah ni? Aku sangat hargai bakat yang dia ada. Dia bukan setakat boleh miming, menari dan berlakon, tapi dia juga ada bakat untuk jadi jurusolek. Di samping itu, dia juga mempunyai kemahiran untuk ambil video dan mengeditnya. Cuba kau orang perhatikan video Kalau berpacaran. Hasil kerjanya hebat walaupun dia hanya seorang guru bahasa Inggeris.Cuba lihat dari sudut yang positif.

    ReplyDelete
  17. Wah... hebat... mengumpat teman yek... bagus-bagus... teruskan.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!