CIKGU SHIDA DOREMON YANG POPULAR?

25.11.11 Suria Lekatlekit 15 Comments

Doremon yang kita tahu seekor kucing robot dari masa depan yang mempunyai poket ajaib & mampu mengeluarkan apa saja permainan atas permintaan kawan baiknya Nobita. Dan mari kita cuba mengaitkan atau mencari persamaan cikgu shida & doremon.

Apa ajaibnya cikgu shida ni ada. Kerana video miming beliau kah di katakan ajaib? Korang jawab la sendiri. & Apa pula kepentingan cikgu shida kepada sekolahnya selain untuk mengajar & mendidik anak murid macam cikgu2 lain juga. Ada kelaianan ke tugas beliau dengan cikgu2 lain? Mungkin lain sikit sebab dia mengambil alih tugas bila murid2 nak buat persembahan tapi bukan cikgu shida satu2 nya guru kat Malaysia yang pertama buat macam tu. Masa sang lekit sekolah dulu pun ada cikgu bukan sorang, 2,3,4,5 orang yang memang mempunyai kebolehan untuk ambil alih tugas ni. Apakah kelainan tu sebab cikgu shida ni cikgu yang suka bermiming? Itu bukan kelainan tapi ketidaksedarandiri dah kertu... boleh gitu?? kekekeke

Jadi apa motif cikgu shida menjawab gosip yang mengatakan dia kena tukar sekolah sebab
MELAWAN GURU BESAR dengan kenyataan macam ni di blog dia??

 Dari Blog cikgu shida

Atas sebab perkhidmatan mungkin la boleh terima.. Tapi yang di umpamakan diri dia doremon tu apa kes? Ke dia rasa dia lawak macam doremon? Atau dia saja nak buat lawak. Tapi memang lawak bila dia asyik bagitau orang yang diri dia tu popular. Ni lawak tahap gaban. kekekekekekekeke


P/S : Soalan Hot & Spicy untuk cikgu shida dari seorang pakcik. Komen ni belum di remove @ di jawab sebab mungkin cikgu shida belum baca. Kalau dia dah tengok ni.. Insyaallah kena remove.

Dari FB cikgu shida
(Pukul 11.18pm 25 Nov sang lekit tengok kat status cikgu shida.. comment pakcik ni dah kena remove tanpa jawapan balas. Itu perkara biasa)

15 comments:

  1. Mak aku pun pernah kena tukar sekolah sebab nak tolong budak bermasalah pelajaran. Tak heran pun.

    ReplyDelete
  2. hahaha
    !seronok ikuti perkmbgan owg perasan popular nieyh!

    ReplyDelete
  3. Amboii cikgu shida, entah apa-apa~ =='

    ReplyDelete
  4. giler la.mkin menjadi2 lak cikgu shida ngan perasantan dia tu.aiya

    ReplyDelete
  5. ekekekek...
    anak murid dah tak penting dah..
    yang penting dia nak popular..ekekeke..
    pi sekolah nak gaji je..
    berapa A??tak de A pun dia tak kesah gamaknye...
    heheheh

    ReplyDelete
  6. kalau budak budak suke melalak dekat kelas, salahkan cikgu shida kah kah kah

    ReplyDelete
  7. memang feymes la cikgushida...ade je org dok stalk dye ^^
    #ak sbg bakal guru speechless dgn dye.

    ReplyDelete
  8. sekali melalak la...
    hahaha...oh cikgu shida!

    ReplyDelete
  9. what d hell? eyyuuck!

    agaknye org kawen lambat mmg senget sket kot.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!