CIKGU SHIDA IKTIRAF DIRI POPULAR??

16.11.11 Suria Lekatlekit 25 Comments

Kau ada berani tampil & mengaku diri kau popular macam cikgu shida ni?? Ada bran ker?? Takde bran.. duduk tepi dah. Biar yang berani macam cikgu shidah duduk tengah2 sambil melaungkan Slogan "Cikgushida SUDAH DIKENALI, POPULAR DAN ADA PEMINAT SENDIRI."

ayat - ayat DIVA

Meremang baca status terbaru dari cikgu shida ni.. Siti Nurhaliza pun tak pernah keluar statement macam ni beb! Agaknya tahun depan Cikgu Shida dapat Datuk la kot. sebab dah terlalu popular. Yelah.. sekarang ni jadi artis senang dapat title Datuk. Nak2 lagi yang popular.. Tu yang popular sepanjang zaman. Kiranya perit jugak tekak dok nyanyi berpuluh tahun nak dapat Datuk tu.. Tapi Cikgu shida ni cuma penat berjoget dengan buat mimik muka jer.. Memandangkan statement dia Diva berani mati punya, kita bayangkan je la populariti dia lebih mengatasi Dato Ct. Wakakakakakahkahkah

Kadang2 meluat.. kadang2 lucu dengan cikgu shida ni. Bukan pasal video miming dia.. tapi statement2 Diva dia. Aduhai.. tak perlu la mention macam tu even ko popular tahap gaban sekalipun. Mungkin setiap hari dia merasakan dia terlalu popular kot sampai buat dia mula hilang dalam imaginasi sendiri. Artis lain hari2 muka keluar TV pun tak berani nak buat kenyataan macam tu.. Ini setakat harian metro invite untuk buat persembahan kat karnival dah rasa diri macam artis no 1 malaysia. Sang Lekit tunggu2 jugak kenyataan yg merendah diri dari cikgu shida ni.. tapi tak jumpa2 lagi. Bila agaknya?? hurmmmm...

P/S : sebab terlalu banyak undangan show mungkin buat cikgu shida mula terfikir macam ni..

25 comments:

  1. kita biarkan la cikgu shida ni dengan dunia populariti die.. hehe... first time popular tu :)

    ReplyDelete
  2. kenapa cikgu ni jadi gini ye??
    kesian pulak tengok..

    ReplyDelete
  3. KAH KAH KAH.kesian gila dengan org mcm cikgu syida nei.hahahaha

    ReplyDelete
  4. macam2lah dia ni kan?
    gila popular sungguh..

    ReplyDelete
  5. adoyai!
    kalo guru kencing berdiri, anak muridnya kencing berlari..kesian anak bangsa...

    ReplyDelete
  6. adeh. tak pkir panjang.. if letak jawatan as cikgu.. kompem lepas tue die popular.. nak cari makan macam mana cikgu.. tak paham betul la.. ari tue kontrovesi tak pakai tudung.. la nie kontrovesi bajet diva... hahhaha

    ReplyDelete
  7. perghhh...bukan takat ct nurhaliza.mariah carey pn xngaku gtu skali.hahahaha...

    ReplyDelete
  8. seriously? what is wrong with her?
    betul cakap awak, siti nurhaliza pun still merendah diri kot!

    ReplyDelete
  9. perasan kot. xpnh tgk vdio die pon.

    ReplyDelete
  10. let's her be with her own ways to get living. emm, we can only pray for her best changes! :))

    ReplyDelete
  11. as usual...
    jeng jeng jeng..

    oh cikgu shida...!

    ReplyDelete
  12. aku dah tanak kerja kilang la...nak miming pastu upload kat blog lak. ko nak join tak nok?

    ReplyDelete
  13. beliau sangat misteri..ahahahah..

    tak paham la ngn dy bnrnye..artis fofular sangat ke pe dy ni..choihhh

    ReplyDelete
  14. HAHAHAHA

    suka bila akk update pasal cikgu shida.

    we want more kak!

    looser ckgu shida,she's rather being a public figure instead of teacher.

    ReplyDelete
  15. peh!!cikgu2!!nak sign otograp!hahahaha


    jgn sampai kita membangga diri

    n bersangka baik saja la..huhu :D

    ReplyDelete
  16. biaq pi la kat dia dgn dunia dia
    :-)

    ReplyDelete
  17. tak larat nak geleng baca
    post ni, huhuhu..

    Saya di sini:
    Teratak jiwa

    ReplyDelete
  18. kenapa dia macam ni eh? dia ni sakit ke. kelakar ada. meluat ada.. sekali fikir kesian lah pulak.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!