CIKGU SHIDA SUKA CARI PUBLISITI MURAHAN

10.11.11 Suria Lekatlekit 25 Comments

Cikgu shida ni kan kalau dia rasa orang mula tak bagi perhatian kat dia mahupun video miming dia mula la buat status gimik ala2 kanak2 ribena. Macam tak boleh terima hakikat yang populariti yang di kecapi tu hanya sementara.

Sudah sudah la tu cikgu shida Ooi.. terima la hakikat bahawasanya anda sudah hampir kepada titik noktah. Artis yang top pun ada zaman jatuhnya, ni pulak cikgu shida dengan video miming nya. Apalah sangat. Nak2 lagi cikgu shida ni banyak sangat buat statement DIVA berani mati.. Lama2 orang hilang minat & hormat jugak. Walaupun orang dah kurang bercakap pasal cikgu shida melainkan sang lekit je masih setia menjadi wartawan terjah cikgu shida ni tapi cikgu shida ni tetap merasakan dia masih lagi DIVA miming.

Sang lekit rasa la kan.. cikgu shida tulis status macam ni mungkin nak cover diri dia kot. Mungkin views pada video miming dia dah tak segemilang dulu. Berpandukan status FB yang update pun semakin kurang komen, bila dia post video terbaru dia kat FB pun nampak kurang respond..  ada la sekerat dua kipas susah mati dia yang masih setia. So, bila video miming & diri dia dah tak jadi perhatian maka dengan status macam ni konon dia yang undur diri  bukan sebab dia dah tak di minati. Perangai cikgu shida ni sang lekit macam boleh teka dah.. Yelah dari awal kontroversi dia sang lekit ikuti sampai la keluar tv, majalah, radio bagai tu.

Makin tua makin gedik la sang lekit rasa cikgu shida ni.


Yang kat atas tu agaknya siapalah nak vote sebab semua haters dia remove. Yang tinggal cuma kipas susah mati dia.. Yelah, cikgu shida mana terima sebarang kritikan, jadi bila ada orang dalam friendlist dia kritik/tegur/nasihat confirm dia remove on the spot. Jadi tak pelik la takde orang vote

Takde pendirian ke sampai keputusan untuk diri sendiri pun tak boleh nak buat?? Kan?? Kan?? Kan?? (Statement macam ni rasa dah berpuluh kali sang lekit baca.. Pernah juga dia cakap nak hilangkan diri dari dunia maya tapi tak jugak hilang2. Sebab tu sang lekit kata dia ni suka cari publisiti murahan. Gilakan perhatian (walau dulu masa mula2 kontroversi dia pernah cakap dia tak sukakan perhatian) & gila glamour)

25 comments:

  1. betul2.. tak kisah la sapa2 pun.. kalau susah nak terima pendapat orang.. kita pun tak teringin nak share pendapat :)

    ReplyDelete
  2. :) cikgu shida patut terima pendapat ramai, tapi susah juga nak puaskan hati orang ni

    ReplyDelete
  3. seriuss..mmg tak berkenan dgn dia nie..

    ReplyDelete
  4. jadi la cikgu elok2...jaga adab..baru org respek... :)

    ReplyDelete
  5. orang dah semakin lupa namanya..tu pasal promote diri

    ReplyDelete
  6. bila terlalu banyak bercakap sehingga terlupa apa yg dicakapkan...nak buat cam ner dah peel dia begitu kita doakan yg baik2 buat beliau mana tahukan...insyaallah.

    ReplyDelete
  7. uhh panas tu..huhu, tapi saya memang tak minat dia pun..

    ReplyDelete
  8. LLG...org ni macam2 tp kak aina memang tak pernah mengikuti alkisahnya cikgu shida nie...

    ReplyDelete
  9. kesian jugak, tapi nak buat camne... bukan semuanya kekal selamanya, lebih2 lagi bila dah berumur nie dan bukan dlm lingkungan umur diterima masyarakat muda skg... mcm aku nie, dah 30 thn selamba je tak kisah pun ada org minat ke tak, hehehe...

    ReplyDelete
  10. tak minat dan tak pernah suka dia. first time tertengok kat utube masa semua dok heboh cerita, menyampah n meluat. dia menjatuhkan imej guru
    --'

    ReplyDelete
  11. laju jer saya klik bila ada topik pasal chegu shida tapi saya bukan kipas susah mati dia..cuma seronok baca telatah dia dari kupasan lekit =)

    ReplyDelete
  12. rajin dok intai cikgu shida lekit nih ye ;)

    ReplyDelete
  13. serius! saya tak minat langsung dekat dia ni... tak pernah pun saya tengok video miming dia tu!

    ReplyDelete
  14. huhu... serius.. moon xpenah tgk video dia.. xterpikir lgsung nak tgk.. dari awal dgr org citer pon..mmg xminat... haha

    ReplyDelete
  15. kwang kwang kwang...
    nothing i can say
    melainkan.....

    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    oh cikgu shida!

    ReplyDelete
  16. nak hilang pon hilanglah! siap nak announce bagai tu knp??? dia tu celeb kew???? hoh!!!

    ReplyDelete
  17. Percubaan untuk menarik blogger buat entry pasal dia lah tu hehe :)

    Memang kelakar juga cikgu ni cuma, dah tua tu lebih baik fokus dgn anak murid kat sekolah je..

    ReplyDelete
  18. padahal dia sedar dah tu dia patut takda dah dalam industri hiburan tanah air ni. saja je nak suruh peminat yang decidekan. nak cover line la tu dah tak fofular...

    ReplyDelete
  19. hehhehe...
    lawak..perangai dia macam budak2 la..sebenarnya dia nak main tarik tali tu..hehehhe

    ReplyDelete
  20. hehhehe...
    lawak..perangai dia macam budak2 la..sebenarnya dia nak main tarik tali tu..hehehhe

    ReplyDelete
  21. kekekkeke..

    ketawa kecil saja melihat cikgu shida..hehehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!