SEKSUALITI MERDEKA! LESBIAN UPLOAD GAMBAR GHAIRAH

13.11.11 Suria Lekatlekit 26 Comments

Ni la dikatakan seksualiti merdeka sampai dah tak rasa segan silu apatah lagi rasa bersalah upload gambar yang ghairah pasangan lesbian yang muka macam Melayu.. Profile name pun nama melayu. Lepas tu pakat ramai2 abe2, jate2, laki2 semua dok share.

Punyalah merdeka sampai tak rasa takut langsung nak buat benda2 tak senonoh kemudian dengan bangganya tunjuk kat ramai orang. Yelah.. merdeka la katakan.. Bebas sebebasnya sampai takde batasan dah kebebasan tu.

 Nama akak Yatie.. Tapi tak pasti akak tu perempuan @ Lelaki kalau kat FB ni.. Yelah, banyak penyamaran. Gambar ni pun tak pasti tuan punya badan upload ke @ orang lain yang pasti perbuatan ni adalah perbuatan yang memalukan, songsang, haram & salah

Pagi2 lagi buka FB dah terpampang permandangan yang memalukan macam ni. Nak cakap lebih2 pun rasanya sipolan tu dah ramai orang sekolahkan dia kat picture comment tu.. Persoalannya 'Ada dia kesah ke kita cakap apa??' Ya.. Betul.. dia akan buat tuli.. buat pekak.. & buat buta je segala nasihat yang di beri cuma kita2 yang belum sampai tahap mengupload gambar tak senonoh macam tu ambil pengajaran. Jangan kita pula yang terjebak dalam gelaja macam tu yer.. Pada mak bapak ada anak2 sedang meningkat remaja tu.. Harus lebih memantau aktiviti dorang walau dorang hanya banyak habiskan masa dalam bilik & depan PC/Laptop.. sebab gejala sosial sekarang bermula dari depan PC/Laptop la.

26 comments:

  1. salam..sorry nae u pon share bnda ni..? tgk saya dh trtengok..sepatutnye awk jgn share..apa bezanye awk dgn org lain klu mcm tu..

    ReplyDelete
  2. Betul tu, laptoplah lubuk bermulanya maksiat..(bagi yg ada internet lah)

    *geleng2 kepala

    Ish3! terok benarlah golongan ni..dah lupa agama ke atau hati tu dah jadi batu! hermm..

    ReplyDelete
  3. gelinye. dunia nak akhir zaman kak. mcm ni la jadinye

    ReplyDelete
  4. it's getting worse if this jerk thing keep exist in this world. nak tengok pun sakit mata memandang. :'((

    ReplyDelete
  5. ni bukan setakt melekit2x...ni dah melekat2x..euwwww..nyampak i!!!!..hahahahaha

    ReplyDelete
  6. cubaan dan godaan datang silih berganti...

    ReplyDelete
  7. dunia akhir zaman yang banyak harus diperbetulkan!:(

    ReplyDelete
  8. dunia akhir zaman!
    lesbian, gay, semuanya berleluasa..

    ReplyDelete
  9. This is all Ambigay's fault... :P

    ReplyDelete
  10. apsal wall kau boleh dapat benda2 mcm ni ha nyah?

    wall aku asik hal politik ngan share2 note agama je...

    aku tak penah dapat pun...

    ReplyDelete
  11. haha gmbo nie buat aku tutup skrin coz org rmai msa lyn fb

    ReplyDelete
  12. betul tu Lekit.. sekarang ni cabaran nak menjaga anak2 muda hari ini memang mencabar,..

    bukan saja perlu pantau aktiviti mereka di luar, malah dalam rumah juga.. jaringan perhubungan amat luas di internet...

    memang ada perlunya juga kita halang sehabisnya pergerakan seksualiti meredeka itu... merosakkan akhlakh anak2 kita ja tu..

    Buat penganjur SM yang beragama Islam tu, kembali lah bertaubat.. fikirkan kesannya kepada anak2 bangsa kita

    ReplyDelete
  13. semoga mereka diberikan hidayah..
    astagfirullahalazim....takut dgn azab bala dari-NYA...

    ReplyDelete
  14. Wonder whats happening to people though I am quite open about same sex relationship but the uploading on internet is a big no no unless its done for publicity.

    ReplyDelete
  15. kak aina ada dua anak yang menjangkau belasan tahun. bapa kata no internet at home tp itukan keperluan mama jusy say yes tp dia pergi jugak ke cyber cafe...

    mama sangat susah hati...

    ReplyDelete
  16. semakin ramai pasangan les ni... dah semakin berani juga dating dating kat luar. macam laki bini pun ada tengok diorang ni

    ReplyDelete
  17. makin truk bila slah guna

    Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR

    IPAD 2 FREE untuk ANDA

    ReplyDelete
  18. haa gambar ni pun kuar kat wall i!!! tapi i tengok, dan..."pegi mampus la korang. malas nak sibuk dah. makin tegur pun, makin berani"

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!